Akupunktur til dig, som er mor

Hos os kan du få akupunktur hos Rikke Lindhard, der har speciale i gynækologi, og derfor kan hjælpe dig, der er blevet mor.

Rikke er RAB-registreret behandler, og har en 2,5-årig akupunkturuddannelse, som lever op til de højeste internationale standarder og kvalitetskrav. Det er din garanti for, at du får en professionel og faglig kompetent behandling.

Book din tid

Akupunktur og efterfødsel

Mange ved, at akupunktur i forbindelse med fertilitet og graviditet er særdeles velegnet, men det er måske mindre udbredt, at akupunktur efter en fødsel også kan være gavnligt og kan være med til at understøtte kroppen og de fysiologiske processer, der er gældende i denne fase af livet.

Både en graviditet, fødsel og amning tærer på kvindekroppen, og der er et stort forbrug af og behov for især blod, der nærer barnet under graviditeten, mistes i forbindelse med fødslen og som forbruges til produktion af brystmælk. I kinesisk medicin er blod en af kroppens fem grundsubstanser, og har ikke kun en kvantitativ, men i høj grad også en kvalitativ og energetisk betydning for kroppens fysiske og psykiske velvære.

En ubalance relateret til blodproduktionen menes i kinesisk medicin at kunne have en indflydelse på mælkedannelsen, på risikoen for en efterfødselsdepression, forstoppelse og på manglende menstruation efter fødsel og amning.

Blodet kan vi især styrke igennem vores mad, og ved at prioritere hvile og ro i løbet af dagen. Begge dele er ikke altid helt nemt at prioritere med en lille nyfødt.

Med akupunkturbehandling er det muligt at styrke og nære blodet efter en fødsel – og er især gældende, hvis man oplever problemer som ovenstående.

Hvad kan akupunktur hjælpe med efter en fødsel?

  • Det kan gavne amning ved at stimulere dannelse og frit flow af brystmælk. Akupunktur kan ligeledes bruges til behandling af brystbetændelse i forbindelse med amning.
  • Det kan fremme din fordøjelse ved at behandle gener som eksempelvis forstoppelse eller hæmorider.
  • Balancere dit psykiske velvære, ved at forebygge symptomer på depression, tristhed eller søvnløshed.
  • Være med til at harmonisere din cyklus efter en graviditet.

I tvivl, om akupunkturen kan hjælpe dig?

Så er du er altid velkommen til at kontakte Rikke eller til at booke en uforpligtende og gratis afklarende samtale.

Du kan skrive direkte til Rikke på mail: rikkeaku@klinikundervaerk.dk eller ringe til klinikken på tlf. 20340934.

Book din tid

Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til akupunktur.
Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom, så vi kan registrere dit tilskud.

I klinikken har vi flere behandlingstilbud til dig,

der har født

Læs mere her
Vi har

ugentlige hold i efterfødselstræning

læs mere her