Akupunktur i Klinik Underværk

Hos os kan du få akupunktur hos Rikke Lindhard, der har speciale i fertilitet og gynækologi.

Rikke er RAB-registreret behandler, og har en 2,5-årig akupunkturuddannelse, som lever op til de højeste internationale standarder og kvalitetskrav. Det er din garanti for, at du får en professionel og faglig kompetent behandling.

Book en tid hos Rikke

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandlingsform inden for traditionel kinesisk medicin, og er efterhånden en velanset og udbredt behandlingsform til både forebyggelse og behandling af en lang række af lidelser.
Behandlingen foregår ved, at der indsættes ganske tynde, sterile nåle i nøje udvalgte punkter fordelt på hele kroppen, som har en afbalancerende virkning på både krop og psyke. Nålene stimulerer og aktiverer blandt andet kroppens nerve- og hormonsystem, og er derfor en velegnet og bivirkningsfri behandlingsform til regulering af alle ubalancer relateret til menstruation, fertilitet og graviditet.

Akupunktur kan blandt andet bidrage til øget blodgennemstrømning i livmoderen og styrke slimhinde og ægmodning, regulere hormonelle ubalancer, der gør det svært at blive gravid og dæmpe stress og spændinger i både krop og sind.

Akupunktur er desuden et effektivt supplement til medicinsk fertilitetsbehandling, og der er efterhånden god dokumentation for, at akupunktur kan være med til at øge chancen for graviditet under et fertilitetsbehandlingsforløb.

Rikke tilbyder akupunktur til følgende

Fertilitetsproblemer

Gener i graviditeten

Modningsakupunktur

Gener efter fødslen

NADA og mindfulness

Hvordan foregår akupunkturbehandling?

Når du kommer første gang, er der afsat 1 ½ time til en grundig samtale om og undersøgelse af det, du ønsker behandling for. De efterfølgende behandlinger vil hver gang blive justeret i forhold til hvordan du reagerer på behandlingen og de aktuelle symptomer. Hver enkelt behandling udøves på baggrund af en dybdegående og individuel diagnose, der ikke kun fokuserer på de aktuelle symptomer, men også på selve årsagen bag, så vi får fat i roden til lige netop DIN ubalance.

Hvad enten du overvejer at blive gravid, aktivt forsøger at blive gravid naturligt, eller er i et fertilitetsbehandlingsforløb, tilpasses behandlingen lige præcis til det sted, hvor du er i din cyklus eller i dit forløb.

Under behandlingen kan Rikke udover kropsakupunktur også bruge øreakupunktur, cupping og elektroakupunktur, hvor der sættes ganske let strøm til nålene, for at booste effekten.

Længden og antallet af behandlinger vil afhænge af din specifikke problematik. Der skal som minimum forventes 4-6 behandlinger. Behandlingen vil ofte ledsages af ”hjemmearbejde” i form af kost, livsstilsråd mm., når og hvis det er relevant for behandlingsforløbet.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, kan Rikke kontaktes direkte på mail rikkeaku@klinikundervaerk.dk.