Almen fysioterapi

Hos os i Klinik Underværk kan du booke tid til behandling, hvis du har behov for fysioterapi grundet en skade, smerter, gener eller spændinger.

Fysioterapi hos os

Som specialeklinik har vi stor erfaring med behandling af bækkensmerter og lændesmerter, iskiassmerter og generet iskiasnerve, hofteproblemer og underlivssmerter hos både mænd og kvinder. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har skulder-, ryg og nakkeproblemer eller spændingshovedpine, ligesom vi er eksperter i behandling af arvævsrelaterede senfølger.

Vi supplerer i de fleste tilfælde din behandling med instruktion i øvelser, som du kan lave hjemme for at støtte behandlingen og medvirke aktivt i indsatsen mod din egen problematik. Vores øvelsesterapi tager udgangspunkt i pilates. Pilates er en rigtig god træningsform for dig, der gerne vil træne for at komme dig over en skade, en overbelastning eller andre gener.

Pilates er også rigtig godt for dig, der føler dig låst og opspændt i kroppen og gerne vil forebygge kendte problematikker, som du jævnligt døjer med.

Vi anvender ofte terapeutisk laser til at fremskynde heling efter overbelastning eller skade. Læs mere om laserterapi her.

Kontakt os hvis du behøver vejledning ift. om vi kan hjælpe dig, og i så fald hvilken terapeut, som kan hjælpe dig bedst ift. din problematik. Eller book din tid til din 1. konsultation i fysioterapi hos en af klinikkens behandlere her.

Skal vi hjælpe dig med almen fysioterapi?

I tvivl? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale på mail eller telefon.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, så udfyld vores kontaktformular og skriv gerne lidt om dig selv og dine udfordringer, så vil vi vende tilbage med hjælp der passer lige til dig.

Book en tid i dag

Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til din behandling eller træning her hos os, da vi er fysioterapeuter og samarbejder med Danmark. Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom, så vi kan registrere dit tilskud. Du kan ikke bruge en henvisning fra din læge her hos os.