Babymassage

Lær at give din baby lækker zoneterapi og massage på denne 1-dags workshop.

Lær hvordan du giver din baby lækker zoneterapi og massage (baby 0-12 mdr)

Denne workshop er for dig, som gerne vil lære, hvordan du giver dit lille barn zoneterapi og massage derhjemme, fx. i forbindelse med tandfrembrud, forstoppelse, mellemørebetændelse, besværet søvn, uroligt nervesystem, styrke immunforsvaret etc.

Zoneterapi foregår på fødderne og kan med enkelte tryk og stimulering af fodens reflekszoner løsne for spændinger og ubalancer i kroppen.

Zoneterapi og massage virker ofte akut smertelindrende, giver ro og afslapper nervesystemet hos det lille barn. Derudover er det et “redskab” som vi som forældre har “lige ved hånden” (bogstavelig talt).
På denne workshop lærer du, hvordan I kan bruge aktivt til at lindre og forebygge ubalancer og spændinger i kroppen hos jeres barn.

Det er muligt at amme og skifte ble undervejs, vi tager det i jeres tempo. ​I får en lille mandelolie med i prisen, så I kan fortsætte derhjemme. ​

Lyder det som noget for dig?

Workshoppen varer halvanden time, og der er max plads til 6 babyer pr. gang, så der er god tid og plads til alle.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Maria på maria@klinikundervaerk.dk eller ring til klinikken på tlf. 20340934.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis dit holdforløb må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste event:

  • Tirsdag d. 7/3 kl. 13.00-14.30
  • Tirsdag d. 4/4 kl. 13.00-14.30
  • Tirsdag d. 2/5 kl. 13.00-14.30

Instruktør

Maria, zoneterapeut og babyterapeut

Pris

250 kr.

Tilmeld dig her