Babyterapi

Vores zoneterapeut Maria Kiørboe tilbyder babyterapi i klinikken hver torsdag eller hjemme hos jer.

 

Book en tid hos Maria

Babyterapi i klinikken eller hos jer

Babyterapi er en kombinationsbehandling af de mest effektive behandlingsformer til små børn. Jeg benytter blide teknikker fra zoneterapi, kranio-sakral terapi, massage samt spædbarnsterapi.

Zoneterapi hos det lille barn forbedrer kredsløbet og stimulerer barnets udrensning, luftveje og fordøjelse, regulerer hormonbalancen og styrker immunforsvaret. Vigtigst er, at det for mange babyer virker akut smertelindrende og giver ro og afslapper nervesystemet.

Børn elsker behandlingen, som er blid og forløsende for dem. Med et typisk behandlingsforløb på 3 gange er det et overskueligt forløb, der kan bruges til selvhjælp langt ud i fremtiden.

Maria tilbyder forældre til kolikbørn, eller forældre med fødselsreaktioner eller lign. behandlinger i eget hjem (Det koster 50 kr. i tillæg).
Det er en god løsning, hvis dit barn ikke trives i autostol, bus eller lign. eller det er for stressende for dig at komme ud af døren. Når Maria kommer hjem til dig/jer har hun brug for et sted, hvor I kan sidde sammen fx i en sofa eller lign.
Du må gerne amme under behandlingen.

Har du og baby haft en svær fødsel af den ene eller anden årsag, så kan 1:1 babyterapi være en god løsning til lidt hjælp på vejen. Maria guider i søvn, mavekneb, tryghed og kontakt. Vi snakker jeres dag igennem, og hun bidrager med de råd og øvelser, som hun finder relevante. Baby får behandling undervejs.
Besøget varer ca. 5 kvarter. Når du booker en tid, må du meget gerne skrive lidt om jeres udfordringer i kommentarfeltet.

Workshop i babyzoneterapi og massage

Maria tilbyder løbende workshops i babyzoneterapi & massage for mødregrupper, venindegrupper & nybagte forældre.

 Babymassage skaber tryghed og tæt kontakt mellem mor/far og barn. Massagen stimulerer barnets sanser i hud og muskler og forbedrer dermed barnets motorik og kredsløb. Desuden virker det beroligende på de fleste babyer, det øger kropsbevidstheden og mindsker kolik smerter.

Workshoppen foregår i klinikkens dejlige, lyse og rummelige studie. Der er plads til at stille barnevognen udenfor (hvor du kan se den), der er pusleplads, kaffe/te og dejlig atmosfære i klinikken. Du får en lille olie med dig hjem, så du kan fortsætte massagen derhjemme.

Maria tilbyder også

zoneterapi til gravide, mødre og kvinder med fertilitetsproblemer

Læs mere her
I klinikken har vi en meget dygtig

baby- og børnefysioterapeut

Læs mere om Rikke her