Babyterapi

Vores zoneterapeut Maria Kiørboe tilbyder babyterapi i klinikken hver tirsdag og torsdag.

Book en tid hos Maria

Babyterapi i klinikken eller hos jer

Babyterapi er en kombinationsbehandling af de mest effektive behandlingsformer til små børn. Jeg benytter blide teknikker fra zoneterapi, kranio-sakral terapi, massage samt spædbarnsterapi.

Zoneterapi hos det lille barn forbedrer kredsløbet og stimulerer barnets udrensning, luftveje og fordøjelse, regulerer hormonbalancen og styrker immunforsvaret. Vigtigst er, at det for mange babyer virker akut smertelindrende og giver ro og afslapper nervesystemet.

Børn elsker behandlingen, som er blid og forløsende for dem. Med et typisk behandlingsforløb på 3 gange er det et overskueligt forløb, der kan bruges til selvhjælp langt ud i fremtiden.

Maria tilbyder babybehandlinger i eget hjem i Aarhus
Babybehandling i eget hjem kan være en løsning for jer der har et barn som græder meget, ikke trives i autostol, bus eller lign. eller det er for stressende for jer, at komme ud af døren. Når Maria kommer hjem til dig/jer har hun brug for et sted, hvor I kan sidde sammen fx i en sofa, legetæppe på gulvet eller lign. Du må gerne amme og pusle under behandlingen.

Har du og baby haft en svær fødsel af den ene eller anden årsag, så kan 1:1 babyterapi være en god løsning til lidt hjælp på vejen. Maria guider i søvn, mavekneb, tryghed og kontakt. I snakker jeres dag igennem, og Maria bidrager med de råd og øvelser, som hun finder relevante. Baby får behandling med zoneterapi, massage og kranio sakral terapi undervejs.
Besøget varer 1 time første gang. Når du booker en tid, må du meget gerne skrive lidt om fødslen/jeres udfordringer i kommentarfeltet.

Bor du udenfor Aarhus er du velkommen til at skrive til Maria og høre om mulighed for hjemmebehandling.

Workshop i babyzoneterapi og massage

Maria tilbyder løbende workshops i babyzoneterapi & massage for mødregrupper, venindegrupper & nybagte forældre.
Babyzoneterapi- og massage er en skøn aktivitet i barselstiden og kan bruges igen og igen – også når baby bliver større.

Massage og berøring skaber tryghed og øger tilknytningen mellem forælder og barn.
Den stimulerer barnets sanser i hud og muskler og forbedrer dermed barnets kredsløb og motorik. Berøring med massage og zoneterapi har desuden en beroligende effekt på babys nervesystem, øger din babys kropsbevidsthed og dermed selvværd.

På en workshop babyzoneterapi og massage lærer I,  hvordan I selv kan give barnet zoneterapi ifb. tandfrembrud, forstoppelse, mellemørebetændelse, uro, dårlig søvn etc. Det er muligt at amme og skifte ble undervejs, vi tager det i jeres tempo.

Workshoppen foregår i klinikkens dejlige, lyse og rummelige studie. Der er plads til at stille barnevognen udenfor (hvor du kan se den), der er pusleplads, kaffe/te og dejlig atmosfære i klinikken. Du får en lille olie med dig hjem, så du kan fortsætte massagen derhjemme.

En workshop kan også bestilles af jer som et lukket arrangement, fx. i mødregruppen. I finder en tid sammen med Maria og kommer ned i klinikken med jeres babyer.

Maria tilbyder også

zoneterapi til gravide, mødre og kvinder med fertilitetsproblemer

Læs mere her
I klinikken har vi to meget dygtig

baby- og børnefysioterapeuter

Læs mere her