IntroPilates

Lad os præsentere dig for pilates! – IntroPilates er vores begynderhold for dig, der er ny indenfor pilates.

Her får du en udførlig introduktion til pilatesprincipperne og lærer at føre dem ind i træningen, som har fokus på kropsbevidsthed, styrke og smidighed.

Pilates for nybegynderen

Vi elsker pilates – det er en god træningsform for både kvinder og mænd af så mange grunde. Vi arbejder med din mobilitet og smidighed, og træningen er derfor meget relevant, hvis du føler dig låst i kroppen eller har stramme og spændte muskler. Måske har du smerter i lænden, ryggen eller nakken, som du gerne vil til livs? Eller måske vil du gerne træne din bækkenbund og kropskerne til bedre funktion?

Pilates sætter fokus på at få styrket og genvundet kontakt til muskler, som kroppen har glemt. Når nogle muskler er for passive og andre for aktive, så er der ubalance i kroppen.

Når du træner pilates, så kan kroppen ikke snyde dig, fordi du lærer at blive bevidst om, hvordan din krop bevæger sig.

Vi træner Matwork Pilates, dvs. træning på måtte, hvor din egen kropsvægt er din modstand, og vi tager pilatesredskaber i brug for at gøre det sværere, hårdere og sjovere. Vejrtrækningen integreres som en naturlig del af træning.

Anette, Klinik Underværk

Kroppen tilpasser sig den måde vi bruger den på

Kom og bliv foldet ud til en times ugentlig træning. Pilates er også rigtig godt for dig, der gerne vil holde din fleksibilitet, styrke og smidighed ved lige.

IntroPilates-forløbet strækker sig over 4 uger, 1 time pr. uge. Du vil være klar til at træne med på vores pilatesforløb for fortsættere, når forløbet slutter.
Vi træner på små, hyggelige hold med max. 7 deltagere.
Du vil møde en kompetent og opmærksom instruktør, som guider dig grundigt og hjælper dig med tilpasninger, hvis du har brug for det.

Vil du prøve kræfter med IntroPilates?

Vi træner på små, hyggelige og trygge hold med max 7 deltagere.
Både kvinder og mænd er velkomne.
Du vil møde en instruktør, som er meget opmærksom på dig og guider dig grundigt. Efter et forløb på IntroPilates vil du være helt klar til at træne med på vores almindelige Pilateshold.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Anette på tlf. 20 34 09 34 eller anette@klinikundervaerk.dk

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste holdstart

  • Mandag d. 22/8 kl. 16.30-17.30 v/Anette (4 x træning)
  • Mandag d. 19/8 kl. 16.30-17.30 v/Anette (4 x træning)
  • Torsdag d. 24/10 kl. 19.00-20.00 v/Anette (4 x træning)
  • Mandag d. 21/11 kl. 16.30-17.30 v/Anette (4 x træning)

Instruktør

Anette, fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Pris

135 kr. pr. time som betales samlet i forbindelse med tilmelding.

Tilmeld forløb