BegynderPilates

Lad os præsentere dig for pilates! – BegynderPilates er vores introduktionshold for dig, der er ny pilast.

Her får du en udførlig introduktion til pilatesprincipperne og lærer at føre dem ind i træningen, som har fokus på kropsbevidsthed, styrke og smidighed.

Pilates for nybegynderen

Vi elsker pilates – det er en god træningsform af så mange grunde. Vi arbejder med din mobilitet og smidighed, og træningen er derfor meget relevant, hvis du føler dig låst i kroppen eller har stramme og spændte muskler. Måske har du smerter i lænden, ryggen eller nakken, som du gerne vil til livs? Eller måske vil du gerne træne din bækkenbund til bedre funktion?

Pilates sætter fokus på at få styrket og genvundet kontakt til muskler, som kroppen har glemt. Når nogle muskler er for passive og andre for aktive, så er der ubalance i kroppen.

Når du træner pilates, så kan kroppen ikke snyde dig, fordi du lærer at blive bevidst om, hvordan din krop bevæger sig.

Vi træner Matwork Pilates, dvs. træning på måtte, hvor din egen kropsvægt er din modstand, og vi tager pilatesredskaber i brug for at gøre det sværere, hårdere og sjovere. Vejrtrækningen integreres som en naturlig del af træning.

Kroppen tilpasser sig den måde vi bruger den på

Kom og bliv foldet ud til en times ugentlig træning. Pilates er også rigtig godt for dig, der gerne vil holde din fleksibilitet, styrke og smidighed ved lige.

BegynderPilates-forløbet strækker sig over 6-10 uger afhængigt af det aktuelle hold, som du tilmelder dig. Holdet træner 1 time pr. uge, og du vil være klar til at vores pilatesforløb for fortsættere, når forløbet slutter. Vi træner på små, hyggelige hold med max 8 deltagere. Du vil møde en opmærksom instruktør, som guider dig grundigt og hjælper dig med tilpasninger, hvis du har brug for det.

Vil du prøve kræfter med BegynderPilates?

Vi træner på små, hyggelige og trygge hold med max 8 deltagere.
Du vil møde en instruktør, som er meget opmærksom på dig og guider dig grundigt. Efter et forløb på BegynderPilates vil du være klar til vores FortsætterPilates.

Tilmelding sker online, og efterfølgende får du tilsendt en faktura.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Anette på tlf. 20 34 09 34 eller anette@klinikundervaerk.dk

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, så kan du få tilskud til din træning her hos os, da vi er fysioterapeuter og samarbejder med Danmark. Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom før din første træning, så vi kan registrere dit tilskud.
Danmarktilskud: 59 kr. pr. træning

Næste holdstart

SOMMERFORLØB: Mandag d. 29/6 kl. 16.15-17.15 (5x træning)
SENSOMMERFORLØB: Torsdag d. 13/8 kl. 17.30-18.30

Instruktør

Anette, fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Pris

125 kr. pr. træning som betales samlet i forbindelse med tilmelding.

Tilmeld forløb