BørneYoga

Kom til BørneYoga sammen med dit barn, og bliv udfordret på jeres styrke, smidighed og balance. Hver yogatime er bygget op med en yogahistorie, meditation, vejrtrækningsøvelser, sang og en dejlig afspændingsøvelse. Holdet er for børn på 3-5 år.

Styrk dit barns indre ro og kropsbevidsthed gennem yoga

Når dit barn laver yoga, styrkes flere ting på samme tid. Yoga øger dit barns kropsbevidsthed og kropskontrol, som gør at dit barn bliver mere fortrolig med at bruge sin krop, og får en større kontrol over sine bevægelser. Det vil også gøre, at dit barn med tiden kan udfordres mere, rent motorisk. En stor del af yogaen, er også roen og fokus på åndedrættet. Dit barn vil derfor også lære forskellige teknikker til at slappe af i kroppen, og trække vejret dybt.

I en travl hverdag kan det være godt, og nødvendigt, at stoppe op og give sig selv en kort pause. Gennem BørneYoga forløbet lærer dig og dit barn forskellige yogahistorier og afspændingsøvelser, som I nemt kan integrere i jeres hverdag, som en lille pause. Afspændingsøvelserne vil med fordel også kunne laves inden sengetid, da de hjælper dit barn til at finde ro, og komme i en god, dyb søvn.

Skal dig og dit barn med til BørneYoga?

Det er et lille hyggeligt hold, med plads til 5 børn  i alderen 3-5 år. Det er vores børnefysioterapeut Rikke, der står for holdet. Hun vil tage sig godt af jer begge, og sørge for at I får mest muligt ud af forløbet, og bliver klædt godt på til at fortsætte derhjemme. Kontakt hende gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet, på tlf. 42 22 84 65 eller rikke@klinikundervaerk.dk.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste holdstart

Instruktør

Rikke, fysioterapeut med specialeviden inden for børneområdet

Pris for forløb

750 kr.

Tilmeld forløb
Har dit barn brug for fysioterapi?

Rikke har stor viden og erfaring i at behandle børn.

Læs mere her
Har mor brug for træning?

I klinikken tilbyder vi flere forskellige hold i ugen.

Så mere her