BørneYoga

Kom til BørneYoga sammen med dit barn, og bliv udfordret på jeres styrke, smidighed og balance. En yogatime er bygget op med en yogahistorie, meditation, vejrtrækningsøvelser, sang og en dejlig afspændingsøvelse. Vi har både hold og workshops, og der er for børn på 3-5 år.

Styrk dit barns indre ro og kropsbevidsthed gennem yoga

Når dit barn laver yoga, styrkes flere ting på samme tid. Yoga øger dit barns kropsbevidsthed og kropskontrol, som gør at dit barn bliver mere fortrolig med at bruge sin krop, og får en større kontrol over sine bevægelser. Det vil også gøre, at dit barn med tiden kan udfordres mere, rent motorisk. En stor del af yogaen, er også roen og fokus på åndedrættet. Dit barn vil derfor også lære forskellige teknikker til at slappe af i kroppen, og trække vejret dybt.

I en travl hverdag kan det være godt, og nødvendigt, at stoppe op og give sig selv en kort pause. Gennem BørneYoga forløbet lærer dig og dit barn forskellige yogahistorier og afspændingsøvelser, som I nemt kan integrere i jeres hverdag, som en lille pause. Afspændingsøvelserne vil med fordel også kunne laves inden sengetid, da de hjælper dit barn til at finde ro, og komme i en god, dyb søvn.

Skal dig og dit barn med til BørneYoga?

Det er et lille hyggeligt hold, med plads til 5 børn  i alderen 3-5 år. Det er vores børnefysioterapeut Rikke, der står for holdet. Hun vil tage sig godt af jer begge, og sørge for at I får mest muligt ud af forløbet, og bliver klædt godt på til at fortsætte derhjemme.
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Rikke direkte via mail rikke@klinikundervaerk.dk eller ringe til klinikken på 20340934.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Næste holdstart/workshop

  • Onsdag d. 1/3 kl 14.30-15.30 (workshop)

Instruktør

Rikke, fysioterapeut med specialeviden inden for børneområdet.

Pris

250 kr. for en workshop.

Tilmeld dig her
Har dit barn brug for fysioterapi?

Rikke har stor viden og erfaring i at behandle børn.

Læs mere her
Har mor brug for træning?

I klinikken tilbyder vi flere forskellige hold i ugen.

Så mere her