Egenomsorg med Zoneterapi

Træn din fødder til bedre balance for krop og sind på denne 1-dags workshop.

Skab nærvær og forbindelse til din krop gennem fødderne

Denne workshop er for dig, som gerne vil lære at give dig selv nærende zoneterapi, og som har lyst til at bruge det som en del af din hverdag.

Vores vidunderlige krop arbejder altid på at opnå balance – vi har blot en evig opgave i – at hjælpe kroppen i denne proces. I nogle perioder er vores fundament mere udfordret, og vi har brug for redskaber og hjælp til at finde “tilbage” og “ned” i kroppen igen. Fødderne er et fantastisk udgangspunkt for at hjælpe din krop til heling, både fysisk og mentalt. Zoneterapiens formål er, at støtte kroppen i den eller de processer, som kroppen i forvejen er i fuld gang med.

Workshoppen giver bud på forløsende øvelser samt blide tryk. Vi taler også lidt om baggrunden for zoneterapien, og jeg viser forskellige teknikker på jeres fødder.

Lyder det som noget for dig?

Workshoppen varer halvanden time, og der er max 6 deltagere, så der er god tid og plads til alle.

Der vil være kaffe/te og lidt frugt og chokolade. Medbring et par varme sokker og en varm trøje.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Maria på maria@klinikundervaerk.dk eller ring til klinikken på tlf. 20340934.

Workshoppen erstatter ikke en behandling hos en professionel zoneterapeut, men kan give dig et indblik i zoneterapiens forunderlige verden.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis dit holdforløb må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste event:

  • Der er lige nu ingen events planlagt i kalenderen.

Instruktør

Maria, zoneterapeut

Pris

200 kr.

Tilmeld forløb