Fertilitetscoaching

Vores coach Malene Christine tilbyder coaching i klinikken til dig med fertilitetsproblemer.

 

Book en tid hos Malene her

Hvad er fertilitetscoaching?

Fertilitetscoaching er for dig som kæmper med ufrivillig barnløshed og som ønsker et trygt rum til at tale om de svære følelser og tanker, som kan være forbundet med kampen om at blive forælder. Mange som kæmper med ufrivillig barnløshed kan opleve det hjælpsomt at have et sted hvor alle tanker og følelser er tilladte og hvor der er mulighed for at arbejde med sig selv og finde en større ro på vejen igennem ufrivillig barnløshed. Det er netop det som fertilitetscoaching kan støtte dig i.

Fertilitetscoaching er en samtaleform som tager udgangspunkt i dig og det du ønsker at have fokus på. Kæmper du med ufrivillig barnløshed, så mærker du måske hvordan det påvirker ind i mange forskellige sammenhænge.

Emnerne for samtalerne kan derfor være mange og meget forskelige. Det kan være alt fra hvordan du kan håndtere at andre omkring dig bliver gravide, hvordan du håndtere sorgen i endnu ikke at være forælder til hvordan du mere generelt kan yde omsorg for dig selv igennem ufrivillig barnløshed. Samtalerne bygger på refleksive spørgsmål som kan støtte dig i at blive klogere på dig selv.

Malene Christine har en nysgerrig tilgang til dig og din historie, som støtter til at skabe nye refleksioner over de emner som er i spil i samtalen. Det kan skabe en positiv udvikling i dig selv, hvor du over tid vil mærke, hvordan de nye refleksioner kan støtte dig at se nye veje at gå og understøtte nye redskaber til håndtering af din situation som ufrivillig barnløs. Malene Christine vil på den måde hjælpe dig til at styrke dit eget potentiale og til at finde svarende inde i dig.

Fertilitetscoaching er for dig der:

  • Kæmper med ufrivillig barnløshed
  •  Ønsker fokus på hvordan du kan støtte dig selv til et sind i mere balance
  • Oplever dig begrænset i at gøre de ting du gerne vil
  • Mærker ufrivillig barnløshed skaber en distance til din krop
  • Overvældes af misundelse over at andre omkring dig lykkes med at blive forælder
  • Kæmper med accept af at være ufrivillig barnløs og uvisheden om fremtiden
  • Ønsker at finde mere ro på vejen igennem ufrivillig barnløshed
  • Oplever dit overskud til at tage del i venskaber og familie er mindre
  • Mærker behov for at dele tanker og følelser i et trygt rum

I fertilitetscoaching er der både plads til at have fokus på mere konkrete redskaber til hvordan du kan håndtere ufrivillig barnløshed og fokus på den mere eksistentielle del, hvor Malene Christine støtter dig til at kigge dybere ind i dig selv for at få større bevidsthed om hvad der ligger bag dine tanker og følelser. Malene Christine tager udgangspunkt i den form som du oplever mest brugbar for dig og derfor vil samtalerne altid indledes med hvilke ønsker du har til forløbet. På den måde tilpasses forløbet til lige præcis dine behov.

Er fertilitetscoaching hos Malene Christine noget for dig?
Malene Christine tilbyder gratis 1:1 afklarende coachsamtale enten med fremmøde eller online, hvor du kan blive klogere på om fertilitetscoaching er noget for dig. For at Malene Christine kan støtte dig igennem ufrivillig barnløshed er det vigtigt du mærker en god kemi og føler dig tryg i at dele dine tanker og følelser. Ved en uforpligtende gratis 1:1 afklarende coachsamtale får du mulighed for at mærke og fortælle mere om hvilke ønsker du har til et forløb hos Malene Christine. På den måde skabes de bedste vilkår for et forløb i fertilitetscoaching.

Kontakt Malene Christine på Malene@klinikundervaerk.dk for en aftale om en telefon eller videosamtale.

Book en tid hos Malene her