FortsætterPilates

Holdet her er for dig, der kender pilates – enten fordi du har gået på et af vores hold, eller fordi du har erfaring med pilates et andet sted fra.

Pilates der gør underværker

Dette pilateshold er helkropstræning bestående af kendte og nye Matwork øvelser. Vi træner med egen kropsvægt og forskellige pilatesredskaber som modstand, og vejrtrækningen integreres som en naturlig del af træningen. Vi varierer øvelserne og bygger gradvist ovenpå, så niveauet hele tiden øges passende til holdets niveau. Glæd dig til træning i et lækkert flow, hvor der er en god balance med det, du kender, og nye udfordringer. Alle timer er forskellige, og vi garanterer sved på panden – og ømme muskler dagen derpå.

Pilates er rigtig godt for dig, der gerne vil holde din fleksibilitet, styrke og smidighed ved lige. Og rigtig godt for dig, der gerne vil forebygge eller holde gener i skak ved at træne kontrolleret med en fysioterapeut på sidelinjen.

Et Pilates-forløb varer 6-10 uger afhængigt af det aktuelle hold, du tilmelder dig. Når forløbet slutter, så starter et nyt, med mulighed for, at du kan fortsætte din træning.

Her får du en ugentlig times effektiv pilatestræning for hele kroppen, og du kommer til at gå hjem fra træning med en følelse af, at din krop er blevet foldet ud og rettet op.

Vil du prøve kræfter med FortsætterPilates?

Med max 8 måtter i salen er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge, med mulighed for at lære de andre 7 lidt at kende.

Tilmelding sker online, og efterfølgende sender vi en faktura ud.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Anette på tlf. 20 34 09 34 eller anette@klinikundervaerk.dk

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, så kan du få tilskud til din træning her hos os, da vi er fysioterapeuter og samarbejder med Danmark. Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom før din første træning, så vi kan registrere dit tilskud. Du kan ikke bruge en henvisning fra din læge her hos os.

Danmarktilskud: 59 kr. pr. træning

Næste holdforløb

SOMMERFORLØB: Mandag d. 29/6 kl. 17.30-18.30 (5x træning)
SENSOMMERFORLØB:

  • Mandag d. 10/8 kl. 17.30-18.30
  • Torsdag d. 13/8 kl. 16.15-17.15

Instruktør

Anette, fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Pris

125 kr. pr. træning som betales samlet i forbindelse med tilmelding.

Tilmeld forløb