FortsætterPilates

Holdet her er for dig, der kender pilates – enten fordi du har gået på et af vores hold, eller fordi du har erfaring med pilates et andet sted fra.

Pilates der gør underværker

Dette pilateshold er helkropstræning bestående af kendte og nye Matwork øvelser. Vi træner med egen kropsvægt og forskellige pilatesredskaber som modstand, og vejrtrækningen integreres som en naturlig del af træningen. Vi varierer øvelserne og bygger gradvist ovenpå, så niveauet hele tiden øges passende til holdets niveau. Glæd dig til træning i et lækkert flow, hvor der er en god balance med det, du kender, og nye udfordringer. Alle timer er forskellige, og vi garanterer sved på panden – og ømme muskler dagen derpå.

Pilates er rigtig godt for dig, der gerne vil holde din fleksibilitet, styrke og smidighed ved lige. Og rigtig godt for dig, der gerne vil forebygge eller holde gener i skak ved at træne kontrolleret med en fysioterapeut på sidelinjen.

Et Pilates-forløb varer 8 uger. Når forløbet slutter, så starter et nyt, med mulighed for, at du kan fortsætte din træning.

Her får du en ugentlig times effektiv pilatestræning for hele kroppen, og du kommer til at gå hjem fra træning med en følelse af, at din krop er blevet foldet ud og rettet op.

Holdet er både for mænd og kvinder.

Vil du prøve kræfter med FortsætterPilates?

Med max 7 måtter i salen er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge, med mulighed for at lære de andre seks deltagere lidt at kende.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Anette på tlf. 20 34 09 34 eller anette@klinikundervaerk.dk

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Kommende holdforløb

  • Torsdag d. 19/5 kl. 16.15-17.15 v/Anette (7 x træning)

Instruktør

Anette, fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Pris

135 kr. pr. træning som betales samlet i forbindelse med tilmelding.

Tilmeld forløb