Katrine Nørgaard

Jeg hedder Katrine Nørgaard, og er specialiseret i Elastic Movement Therapy. Jeg tilbyder behandling for følger efter hjernerystelse og piskesmæld.

Jeg fik en “lille” hjernerystelse i 2008. Det skulle vise sig at blive en langvarig affære og ikke mindst, en livsforandrende en. Gennem de første fire år vekslede jeg mellem langtidssygemeldinger og forsøg på at arbejde. Det lykkedes delvist i nogle år indtil 2012 hvor jeg oplevede et styrtdyk af et tilbagefald. Jeg blev lagt helt ned, bogstaveligt talt, alle de tidligere symptomer samt flere til slog mig helt ud.

Det er uden tvivl den sværeste tid i mit liv. Men også den vigtigste tid. Det blev mit vendepunkt. Jeg besluttede mig for at jeg ville have det godt. Det lyder enkelt, men er det ikke nødvendigvis. Jeg ville ikke belaste mig selv for at opfylde alle de krav andre og jeg selv stillede til mig – jeg ville have det godt. Det blev mit mål.

Det var også på det tidspunkt at jeg lærte om bindevævet og hvordan man kan skabe bevægelse der virker helende. Jeg kunne mærke at jeg fik det lidt bedre hver gang jeg trænede – og på den måde blev træningen mit helle, mit håb og min mulighed for at arbejde på mit mål om at få det godt.

I 2015 var jeg klar til at bruge min nye viden om bindevæv, træning og hjernerystelse til at hjælpe andre med længerevarende følger efter hjernerystelse. De mange timer, måneder og år med en krop og en hjerne der ikke kunne eller ville samarbejde har lært mig mere end en hel universitetsuddannelse… og jeg står i dag stærkere end nogensinde.

Katrine behandler i klinikken én fredag i måneden.
Du kan læse mere og booke tid på hendes egen hjemmeside.

Besøg Katrines hjemmeside