Lea Sorgenfrei

Mit navn er Lea Sorgenfrei, og jeg er uddannet parterapeut og sexolog med speciale i vaginal terapi. Jeg er indehaver af Sorgenfrei Terapi, som er en del af Klinik Underværk.

Som småbørnsmor ved jeg, hvordan dét at få børn i allerhøjeste grad påvirker vores parforhold og sexliv. Det er på mange måder en slags atombombe, der sprænger i parforholdet, når vi går fra at være kærester til at være forældre sammen. Både på den smukkeste og den hårdeste vis. 

Som voksent skilsmissebarn ved jeg, hvordan en skilsmisse kan påvirke hele familien. Og jeg tror på, at langt de fleste parforhold består af to ret forskellige mennesker. Jeg ved, at de mange forskelle kan skabe konflikter, svære misforståelser og dårlig kommunikation, men jeg har også set, igen og igen, at disse forskelle på smukkeste vis finder sine pladser og skaber et mere helt og kærligt parforhold, hvis bare man får de rette værktøjer til at tale sammen på en tryg måde. 

Som kvinde har jeg meget af mit liv synes, at sex, parforhold og kærlighed var ret “opreklameret”. Jeg oplevede tit at det var svært, tungt, besværligt, forvirrende…
Jeg har gennem lang tid oplevet smerter ved samleje og kender til nedsat og svingende lyst.
Men gennem at arbejde med mig selv har jeg fundet et nyt og meget mere positivt syn på mine mønstre og fået større tillid til mig selv, mine valg og grænser- og jeg har bl.a. ved hjælp af vaginal terapi ikke længere smerter i underlivet.

Jeg brænder for at hjælpe dig med det, som du måtte finde svært. Det er virkelig et inderligt ønske for mig, at møde dig, lige der hvor du er. Uden dagsordener eller skjulte intentioner. Jeg har altid dig som klient i “førersædet” og tror på, at du selv har mange af dine svar indeni dig, men at de tit er blevet gemt godt væk bag ved tankemylder, usikkerhed, tvivl, bekymring, stress og jag.

Det betyder utroligt meget for mig, at jeg kan få skabt et rum, hvor du føler dig set og forstået med lige præcis det, du kommer med. Med den allerstørste respekt for dig og din proces. 

Jeg hjælper par og singler med at blive klogere på deres parforhold og sexliv gennem parterapi og individuel terapi.
Derudover hjælper jeg kvinder, der lider af smerter i underlivet såsom vulvodyni og vaginisme gennem vaginal terapi.

Lea Klinik Underværk

Privat: bor jeg ved Skanderborg med min kæreste Mads og vores dreng på 3 år. Jeg elsker (lidt i smug) Matador-serien og Harry Potter, og så øver jeg mig i at spise nogle flere grøntsager. Det går lettere med Marabou. Udover arbejdet som sexolog og parterapeut arbejder jeg også som baby-rytmik-instruktør og som sanger. Jeg underviser børn og voksne i rytmisk solosang. Og så underviser jeg i krop, køn og bevægelse på høj- og efterskoler.

Du er altid velkommen til at skrive en mail til mig med spørgsmål, og jeg ringer dig gerne op til en samtale, hvor du kan få afklaret, om Sorgenfrei Terapi er noget for dig.

Uddannelse og kurser:

  • Certificeret Sexolog ved Sexologiskolen Aarhus/København
  • Certificeret specialist i Vaginal-Terapi ved Sexologiskolen Aarhus/København
  • Certificeret Parterapeut ved Sexologiskolen Aarhus/København
  • Under (efter)uddannelse som Imago parterapeut ved Dansk Imagocenter (forventet færdig 2024)

Læs mere om Leas ydelser:

Du kan kontakte Lea helt uforpligtende på mail sorgenfreiterapi@gmail.com eller tlf. 41 58 93 04.

Find mere information på hendes egen hjemmeside

Sorgenfrei terapi