Lea Sorgenfrei

Mit navn er Lea Sorgenfrei, og jeg er uddannet parterapuet og sexolog med speciale i vaginal terapi. Jeg er indehaver af Sorgenfrei Terapi, som er en del af Klinik Underværk.

Jeg hjælper til dagligt par og singler med at blive klogere på deres parforhold og sexliv.
Derudover hjælper jeg kvinder, der lider af smerter i underlivet såsom vulvodyni og vaginisme.
Mine største værdier som terapeut er Tillid, Tryghed, Humor, Varme og Anerkendelse. Det betyder utroligt meget for mig, at jeg kan få skabt et rum, hvor du føler dig set og forstået med det, du kommer med.

Jeg brænder for at hjælpe dig med det, som du måtte finde svært. Det er virkelig et inderligt ønske for mig, at møde dig, lige der hvor du er. Uden dagsordener eller skjulte intentioner.
Jeg har altid dig som klient i “førersædet” og tror på, at du selv har mange af dine svar indeni dig, men at de tit er blevet gemt godt væk bag ved tankemylder, usikkerhed, tvivl, bekymring, stress og jag.

Personligt har jeg det meste af mit liv synes, at sex, parforhold og kærlighed var ret opreklameret. Jeg oplevede tit at det var svært, tungt, besværligt, forvirrende…
Jeg har gennem mange år oplevet smerter ved samleje og kender til nedsat og manglende lyst.
Men gennem at arbejde med mig selv har jeg fundet et nyt og meget mere positivt og lyst syn på mine mønstre og fået større tillid til mig selv, mine valg og grænser- og jeg har bl.a. ved hjælp af vaginal terapi ikke længere smerter i underlivet.

Vaginal terapi og dét at hjælpe kvinder med vulvodyni og vaginisme er i høj grad mit hjertebarn, og det rører mig altid særligt dybt, når mine klienter oplever bedring og bliver mere og mere smertefrie.

Jeg bor i Aarhus C med min kæreste Mads, elsker (lidt i smug) Matador-serien og Harry Potter, og så øver jeg mig i at spise nogle flere grøntsager. Det går ikke så godt…
Udover arbejdet som selvstændig sexolog og parterapeut arbejder jeg også som sanger- og med med musik og teater. Jeg underviser børn og voksne i rytmisk solo-sang. Og så underviser jeg i krop, køn og bevægelse på høj- og efterskoler.

Du er altid velkommen til at skrive en mail til mig med spørgsmål, og jeg ringer dig gerne op til en samtale, hvor du kan få afklaret, om Sorgenfrei Terapi er noget for dig.

Lea Klinik Underværk

Lar har følgende uddannelse:
– Certificeret Sexolog – Sexologiskolen Aarhus/København
– Certificeret specialist i Vaginal-Terapi – Sexologiskolen Aarhus/København
– Certificeret Parterapeut – Sexologiskolen Aarhus/København

Læs mere om Leas ydelser:

Du kan kontakte Lea helt uforpligtende på mail sorgenfreiterapi@gmail.com eller tlf. 41 58 93 04.

Find mere information på hendes egen hjemmeside

Sorgenfrei terapi