Malene Christine Paulsen

(Malene er på barsel til efteråret 2022)

Jeg hedder Malene Christine, og jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsfaglig coach med speciale i fertilitetscoaching. Jeg er en del af Klinik Underværk.

Jeg har selv personlig erfaring med ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling. Jeg ved derfor hvor energikrævende det er og hvor magtesløs man kan føle sig, når ønsket om at stifte familie ikke er en selvfølge. Samtidig ved jeg hvor stor betydning det har, at have et trygt rum, hvor alle tanke og følelser er velkomne og hvor der er plads til at stoppe op og have omsorg for sig selv.  Jeg ønsker at skabe dét rum for dig, hvor der er tillid og tryghed og du har mulighed for at udvikle dig, på vejen igennem ufrivillig barnløshed.

Ufrivillig barnløshed har for mange stor konsekvens i hele ens tilværelse og særligt i de nære relationer. Måske kender du til at isolere dig fra de ellers nære venskaber og familiære relationer, følelsen af ensomhed og have svært ved at finde vejen igennem ufrivillig barnløshed. Du mærker måske at den ufrivillige barnløshed begrænser dig i at gøre de ting du gerne vil, at uvisheden dræner dig for overskud og påvirker din evne til at yde omsorg for dig selv.

Som fertilitetscoach kan jeg støtte dig på vejen igennem ufrivillig barnløshed. Jeg tager udgangspunkt i dine behov og ønsker . I coachingsamtalerne vil du formentlig opleve spørgsmål, som du ikke er blevet stillet før som kan skabe ny refleksion. Min primære opgave er at støtte dig til selv at finde svarende. Ved at finde svarende inde i dig, vil du mærke den største forandring. Jeg ønsker at støtte dig til en større bevidsthed om hvad der rumsterer indeni dig, fordi bevidstheden gør det nemmere at yde omsorg for dig selv og kan hjælpe dig til at skabe færre begrænsninger for dig, imens ufrivillig barnløshed er et livsvilkår for dig.

Mit personlige kendskab til ufrivillig barnløshed og en sundhedsfaglig baggrund, giver dig mulighed for at inddrage mig i din situation, uden at skulle forklare hvad IUI, IVF, ICSI mm. er og samtidig har jeg forståelse for de følelser og tanker der kan være forbundet med ufrivillig barnløshed.

Malene Klinik Underværk

Uddannelser:

  • Udannet sygeplejerske med mange års erfaring inden for det psykiatriske felt.
  • Udannet certificeret sundhedsfaglig coach. Uddannelsen er godkendt af EMCC.

Privat bor jeg i det dejligste lille hus i Hinnerup med min kæreste og vores hund Albert. Jeg nyder at have skoven lige om hjørnet og en god lang gåtur med plads til at slippe alle tankene, gør altid noget godt.

Du kan kontakte Malene på mail malene@klinikundervaerk.dk eller ringe til klinikken på 20340934.

Du kan også booke en tid online her:

Book tid hos Malene

Malene tilbyder individuelle coachsamtaler til både mænd og kvinder der kæmper med ufrivillig barnløshed. Du er meget velkommen til at kontakte hende for mere information. Hun tilbyder altid en uforpligtende og gratis 1:1 afklarende coachsamtale, hvor du har mulighed for at afklare om et forløb hos Malene, er det rette for dig.