Modningsakupunktur

Vi tilbyder modningsakupunktur til dig der er fulde 38 uger af din graviditet.

Modningsakupunktur er en naturlig, og skånsom forberedelse af din krop op mod fødslen. Den støtter din krop i de faser, der går forud for udvidelsesfasen, og giver dig et godt udgangspunkt til når fødslen går i gang. Den afkorter livmoderhalsen og blødgøre livmodermunden, så den får nemmere ved at åbne sig op til de 10 cm. En anden fordel ved modningsakupunktur, er at det øger dit oxytocin-niveau, som har en beroligende effekt på både dig og din baby. Oxytocinet vil samtidig fremme dine veer, og øge din mælkeproduktion. Du vil derfor også få vejledning i, hvordan du og din partner kan fortsætte med at øge oxytocinet derhjemme.

Vi anbefaler

Vi anbefaler at du starter med modningsakupunktur fra 14 dage før din termin, så din krop har god tid til at tage imod behandlingen. Akupunkturen kan ses som et alternativ, eller en støtte til medicinsk igangsættelse, og den vil derfor også være gavnlig, hvis du går over tid. Du kan også vælge at kombinere akupunkturen med en velværemassage, og give dig selv en tiltrængt pause.

Har du brug for naturlig modning til din fødsel?

Det er vores fysioterapeut Rikke Lindgaard der tilbyder behandlingen, og du er altid velkommen til at kontakte hende, for at høre nærmere. Hun kan kontaktes på mail rikke@klinikundervaerk.dk og på telefon 42228465.