Parterapi & sexologisk rådgivning

Seksualitet og parforhold kan i perioder drille og være tunge og svære emner for alle mennesker. De færreste problemer varer ved hele livet, men mens de står på, kan de fylde nærmest alt! I sådan en periode kan det være godt at have nogen at snakke med.

Vi tilbyder

Det svære skridt er ofte at erkende, at der er et problem, som står i vejen for din trivsel og livsglæde. Når du først har indset det, er du allerede rigtigt godt på vej til at få det bedre og leve livet på en mere let og glad måde. Du er på vej mod et liv, hvor problematikken ikke får lov til at fylde så meget længere.

Parterapi

Parterapi kan være den vigtigste investering, I nogensinde vil gøre i jeres parforhold.

Sexologisk individuel samtale

Alle mennesker oplever i perioder, at deres seksualitet eller situationen omkring dem kan drille og være udfordrende.

Kærestetjekket

Kæreste-tjekket er for jer, der gerne vil give jeres parforhold et kærligt boost og blive klogere på netop jeres kærlighedsrelation, styrker og mønstre.

Vaginal terapi

Vaginal-terapi er en terapiform, der afhjælper smerter i underlivet såsom vulvodyni, vaginisme, smerter ved samleje, efterfødsels-problematikker mm..

Erektil dysfunktion

Også kaldet rejsningsproblemer

Endometriose

En kronisk lidelse der ofte giver smerter relateret til cyklus, sexliv, fordøjelse eller blæretømning. 50% oplever ligeledes fertilitetsproblemer.

Meget af vores “voksen-identitet” skabes i 20’erne og 30’erne, og her kan det være super fedt – og en kæmpe hjælp – at sætte ind med en slags forebyggende parterapi, der kan hjælpe FØR de store kriser kommer. En terapi der er er mere præventiv og forebyggende end den, vores forældre går i efter 20 års ægteskab.