MammaPilates

Velkommen på vores pilateshold for dig, der er mor og gerne vil træne om aftenen, hvor der er tid til dit frirum. Holdet er både for dig med små og store børn.

Træning der gør underværker for dig, der er mor

Du kan se frem til en ugentlig times effektiv pilatestræning for hele kroppen, hvor kropsbevidsthed og stabilitet er største træningsfokus. Vi ved lige præcis, hvor en mor-krop typisk er spændt, stram og svag – og vi ved også hvilke øvelser, der er gode for at afspænde, strække og styrke dig lige der, hvor du har brug for det.

I træningen er der også fokus på bækkenbunden, og der tages højde for evt. delte mavemuskler, det man også kalder rectus diastase, som skal have de bedste forudsætninger for at samle sig igen.

Din instruktør er fysioterapeut og kan derfor også vejlede dig i din træning, hvis du har smerter eller gener. Du kommer til at gå hjem fra træning med en følelse af, at din krop er blevet foldet ud og rettet op.

Matwork Pilates er træning på måtte, hvor din egen kropsvægt er din primære modstand. Vi tager pilatesredskaber i brug for at peppe træningen op, gøre det sværere, hårdere og sjovere. Vi integrerer åndedrættet som en naturlig del af træning.

Kropsbevidste små-justeringer

Pilates er holdningsfokuseret træning, og det er vores mål, at træningen bliver i din krop, når du forlader træningssalen. Vi arbejder med din kropsbevidsthed. Dit fokus på din holdning og den måde du bruger din krop på – og inviterer til små justeringer, som din krop vil takke dig for. Din hverdag skal ikke slide på dig. Den skal gøre dig stærk.

Forløbet strækker sig over 6-8 gange afhængigt af det aktuelle hold, som du tilmelder dig. Vi træner 1 time i ugen. Niveauet er højere end på EfterfødselsPilates og Klar efter dit Kejsersnit, men du kan stadig være med som begynder, der ikke før har trænet pilates. Der er max 7 kvinder på holdet.

Vil du prøve kræfter med vores MammaPilates?

Vi træner på små, hyggelige og trygge hold med max 7 kvinder, så vi kan give dig mest mulig opmærksomhed.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skriv til anette@klinikundervaerk.dk eller michelle@klinikundervaerk.dk

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste forløb:

  • Mandag d. 16/5 kl. 18.45-19.45 v/Anette (7 x træning)

Instruktører

Anette er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel, kejsersnit og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Michelle er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Pris

135 kr. pr. træning, som betales samlet ved tilmelding.

Tilmeld forløb