TumlingeHoldet

Kom med på TumlingeHoldet og få inspiration til, hvordan du kan træne med din baby derhjemme. Øvelserne er tilpasset din babys alder og udviklingstrin, og der er god tid til at gennemgå det hele. Holdet er for babyer på 8-12 mdr.

Støt din babys udvikling gennem leg

Din baby er i stor udvikling hele det første år efter fødslen, og alt skal læres fra bunden.
Til TumlingeHoldet lærer du at støtte denne udvikling hos din baby, og vi gennemgår, hvornår de forskellige øvelser giver mening at lave, set ud fra din babys alder.

Vi har særligt fokus på øvelser der træner din babys styrke, stabilitet og koordination, da dette er vigtigt ift. at kunne krybe, kravle og sidde op uden støtte samt at kunne stå og gå. Vi laver også forhindringsbaner og skal ud og køre slalom på rullebræt. Til hver time vil der være en beroligende øvelse, som med fordel kan bruges derhjemme inden sengetid. Din baby får samtidig mulighed for at spejle sig i andre babyer på samme alder, hvilket kan være til stor fordel inden opstart i institution.

Der er sat god tid af til, at vi kan gennemgå øvelserne flere gange, og til at stille spørgsmål undervejs. Alle øvelser sendes ud på skrift efter den første time, så du skal ikke huske på noget, men bare være tilstede sammen med din baby.

Skal du og din baby med på holdet?

Det er et lille hyggeligt hold, med plads til max 6 babyer i alderen 8-12 mdr.

Det er vores baby- og børnefysioterapeut Rikke, der står for holdet. Hun vil tage sig godt af både dig og din baby, og sørge at I bliver klædt godt på til at fortsætte træningen derhjemme. Kontakt hende gerne direkte, hvis du har spørgsmål til forløbet via mail: rikke@klinikundervaerk.dk.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Næste holdstart

  • Onsdag d. 2/8 kl. 12.45-14.00 (4 x træning)
  • Fra oktober 2023 bliver BabyMotorik aldersopdelt i to grupper, hvormed TumlingeHoldet erstattes af BabyMotorik, 6-10 mdr. – se datoer for opstart af disse forløb under siden BabyMotorik.

Instruktør

Rikke, fysioterapeut med specialeviden inden for baby- og børneområdet.

Tilmeld forløb
Har din baby brug for fysioterapi?

Rikke har stor viden og erfaring i at behandle babyer

Læs mere her
Har mor brug for træning?

I klinikken tilbyder vi flere forskellige efterfødselshold ugentligt

Læs mere her