Zoneterapeutisk behandling

Maria tilbyder zoneterapi til dig, der oplever stress og udbrændthed samt fordøjelsesbesvær.

Har du svært ved at mærke dine fødder? Eller har du en følelse af at du ikke er i kontakt med din krop?

I zoneterapien aktiveres det autonome nervesystem gennem trykpåvirkning på fødderne.
Det autoimmune nervesystem består af det sympatiske og det parasympatiske nervesystem. I utrygge og stressede situationer bliver de sympatiske impulser kraftigere og vores organer reagerer på situationen og tager bestik af den. Når den potentielt stressende og utrygge situation er drevet over, tager det parasympatiske nervesystem ”over” og bringer kroppens funktioner ”tilbage” til normal tilstand, ro og balance.

Vagus nerven er den vigtigste parasympatiske nerve i vores skønne system. VAGUS betyder ”vandrende” og er den længste og mest forgrenede nerve vi har i kroppen. Den påvirker stort set alle indre organer, så er der rod med vagus nerven, kan det fx påvirke vores fordøjelse, hormonbalance eller andet.

Zoneterapi med vagus nerven i fokus kan være en vej ud af uro og angst eller traumatiske oplevelser. Fx kan en fødsel i sig selv være traumatisk, ikke kun hvis den er foregået i utryghed, akut farlig situation, men også blot det at føde kan være så voldsomt for kroppen, at man i tiden efter oplever og genoplever uro, angst og stress. I sådanne tilfælde er der brug for heling af kroppens oplevelser – samt hjælp fra en specialiseret psykolog.

Maria, Klinik Underværk

Har du fordøjelsesudfordringer?

Ondt i maven, ”irriteret tyktarm”, oppustet, forstoppet, diarre eller lign. Fordøjelsesproblemer dækker over en lang række af sygdomme og symptomer. De fleste er ganske ufarlige, men kan være invaliderende for den der lider af fx forstoppelse. Kost, hormonpåvirkninger, bevægelse, søvn og stress er alle faktorer som spiller ind på fordøjelsesudfordringer.

Vores fordøjelse er en direkte kilde til et godt og stærkt immunforsvar. Således er 70 % af vores immunforsvar afhængigt af en sund tarmflora. Fordøjelse er bare helt utrolig usexet, ikke desto mindre er det en kilde til nedsat velvære samt smerter for både små og store. Med zoneterapi får du naturlig hjælp til at dæmpe dine symptomer og om muligt afhjælpe og genoprette balancen i dine tarme.

Skal du prøve zoneterapi?

Hvis du har spørgsmål til behandlingen kan Maria kontaktes direkte via mail maria@klinikundervaerk.dk. Du er ligeledes altid velkommen til at booke en tid til en gratis samtale med Maria, hvis du er i tvivl om, hvorvidt zoneterapi kan hjælpe med dine udfordringer.

Book din tid

Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til den zoneterapeutiske behandling her hos os.
Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom, så vi kan registrere dit tilskud.