Zoneterapi til behandling af kvinder og pigers ubalancer

Maria er uddannet zoneterapeut, og har særlig indsigt i gynækologiske udfordringer. Derfor kan hun hjælpe dig, der oplever ubalancer i kroppen – uanset hvor du er i dit liv.

Få zoneterapi som behandling af ubalancer

En hormonel ubalance i den kvindelige krop mærkes oftest i forbindelse med uregelmæssig menstruation eller ophør af menstruation. Som zoneterapeut arbejder Maria holistisk med at få hormonerne i balance og fokus i behandlingen kan derfor også handle om at optimere din søvn, fordøjelse, regulere dit fysiske nervesystem og din vejrtrækning.

Hormonelle ubalancer kan også handle om stofskiftelidelser, menopause, overgangsalder, smerter i underlivet, hovedpine/migræne etc.

Uanset hvad du mærker og oplever af ubalancer i krop og sind, så er du velkommen på briksen. Intet er for stort eller småt at komme med.

Maria, Klinik Underværk

Tidlig pubertet

Maria tilbyder også zoneterapi til unge piger (8-13 år). Tidlig pubertet er stadig ikke så udbredt i Danmark, men ikke desto mindre oplever flere forældre, at deres piger kønsmodnes tidligere. Zoneterapi kan i den forbindelse være en mulighed for at dæmpe hormonerne og hjælpe jeres datter i hendes pubertet. Behandlingen kan også støtte kroppen ved medicinsk behandling.

Derudover kan zoneterapi være med til at afhjælpe menstruationssmerter hos unge piger, og kan være en hjælp til at få en god snak om hormoner, kost og søvn.

Skal du prøve zoneterapi?

Hvis du har spørgsmål til behandlingen kan Maria kontaktes direkte via mail maria@klinikundervaerk.dk

Book en tid i dag

Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til den zoneterapeutiske behandling her hos os.
Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom, så vi kan registrere dit tilskud.

Vi tilbyder fysioterapeutisk behandling

til dig, som oplever menstruationssmerter

Læs mere her
Maria tilbyder zoneterapi til dig

der oplever fertilitetsudfordringer

Læs mere her