Zoneterapi

Vores zoneterapeut Maria Kiørboe tilbyder zoneterapi i klinikken hver tirsdag og torsdag.

Hun har speciale indenfor kvinder og pigers ubalancer, fertilitet, graviditet, efterfødsel og babyer.

Maria er Registreret Alternativ Behandler (RAB-godkendt), og det er din sikkerhed for en høj kvalitet i hendes behandling og vejledning.
Book en tid hos Maria

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er et fantastisk redskab til at ændre ubalancer i kroppen. Det kan fx være menstruationssmerter, uregelmæssig cyklus, manglende ægløsning, overgangsalder, manglende sexlyst før eller efter baby, nedsat sædkvalitet etc.

Zoneterapi hos det lille barn forbedrer kredsløbet og stimulerer barnets udrensning, luftveje og fordøjelse, regulerer hormonbalancen og styrker immunforsvaret.

Vigtigst er, at det for mange babyer virker akut smertelindrende og giver ro og afslapper nervesystemet. Maria tilbyder hjemmebesøg ved behandling af kolikbabyer, da det for mange forældre kan være utrolig stressende at have baby med ”ude” i verden.

Maria er Registreret Alternativ Behandler (RAB-godkendt), hvilket betyder, at hun udover zoneterapi, også har eksamen i sygdomslære, fysiologi og anatomi.

Klinik Underværk

Kvinder og pigers ubalancer

Zoneterapi er et fantastisk redskab til at ændre ubalancer i kvinde-problematikker. Det kan være fordøjelsesbesvær, menstruationssmerter, blærebetændelse og andre gamle betændelsestilstande som kroppen ikke har sluppet endnu, uregelmæssig cyklus og manglende ægløsning, overgangsalder, nedsat sexlyst, PCO, for tidlig pubertet etc. Her er der særligt fokus på hormonsystemet og de følelsesmæssige ubalancer, som du oplever.

Maria tilbyder zoneterapi til piger og kvinder i alle faser af livets cyklus. Har du lige fået menstruation og døjer med smerter i den forbindelse, er du meget velkommen – du må meget gerne have din mor med.

Maria tilbyder desuden behandlingsforløb til piger/teenagere (8-13 år) som er kommet tidligt i puberteten. Her vil der være fokus på at dæmpe hormonsystemet, så følelserne og sanserne kan ”følge med” udviklingen. Hormonsystemet har særligt betydning for vores immunforsvar og er bestemmende for vores følelsesmæssige tilstand. Her kan der være tale om tankemylder, lavt selvværd, trithed, depression, angst og lign. Det kan for nogle forældre være utrolig bekymrende, som ”smitter” af på deres børn. I sådanne tilfælde foreslås både behandling af mor og barn.

Fertilitetsstøttende zoneterapi

Det kan være utrolig stressfyldt for både den fysiske krop og for det mentale helbred, at ønske sig et barn. Nerverne og hormonerne er på overarbejde og påvirkninger fra omverdenen kan være svære at håndtere.

Maria tilbyder fertilitetsforløb for dig/jer, der gerne vil være gravide. Måske har I prøvet længe og har lyst til at prøve en mere naturlig tilgang eller måske er I lige startet og har brug for at afbalancere kroppen, få hjælp til ægløsning, uregelmæssige menstruation (PCO), styrke sædkvaliteten etc. Eller måske er jeres udfordring et helt andet sted.

Maria, Klinik Underværk

Graviditetsbehandling

Maria tilbyder zoneterapi under hele din graviditet. Zoneterapi til gravide er blidt og nænsomt og modner kroppen til den forestående fødsel, samt øger kontakten og tilknytningen med det lille liv i maven.

Som gravid er du (oftest) træt, øm i muskler og led. Zoneterapi er en kærkommen mulighed for at komme “ned i kroppen” – mærke dit fundament, afspænde og slippe bekymringer (måske bare for en stund),

Derudover giver behandlingen øget velvære og kan lindre;
– angst og stress
– væskeophobninger i kroppen
– kramper i læggene
– hovedpine
– bækken og lændesmerter
– stimulere og styrke immunsystemet
– øge kropsbevidsthed så du bedre kan tolke de signaler kroppen sender
– reducere muskelspændinger og øge bevægeligheden i led
– give bedre søvn​

Har du nået din terminsdato? Maria tilbyder forsøg på modning og igangsætning af fødslen fra uge 40+, hvis du har godkendelse fra din jordmoder. Maria er også uddannet rebozo-behandler, og benytter rebozo ifb. modning og igangsætning.

Vi har gravidbrikse og gravidpuder i klinikken, varmetæppe og puder, så du kan ligge rigtig godt og afslappet under behandlingen.

Efterfødsel

Efterfødselsbehandlinger kan have mange facetter. Maria tilbyder zoneterapi til manglende flow ifb. amning eller mangel på mælk. Denne behandling kan evt. kombineres med behandling eller massage af din baby. Efterfødselsbehandlinger kan også handle om behovet for at komme i gang med sexlivet igen. For nogle kan det være en udfordring. Via zoneterapi kan hun løsne op for evt. spændinger, give kroppen et ”boost” til igen at give slip og give sig hen.

Alle efterfødselsbehandlinger kredser om det, at finde RO i hverdagen med et lille barn. Måske har du en efterfødselsreaktion og vil kombinere din behandling i sundhedsvæsnet/psykolog med kropsterapi. Zoneterapi eller massage kan for mange kvinder være det sted hvor de giver sig hen, lukker øjnene og guides til en velfortjent pause, får batterierne genopladet, og sluppet bekymringerne. Efterfødselsbehandlinger ifb fødselsreaktion/depression tage for de flestes vedkommende længere tid. Der er tale om ”slow fix”, kombineret med hjælp fra andre instanser. Du er altid velkommen til at ringe til Maria og høre nærmere.

Pist… Far kan også have en efterfødselsreaktion. 7-10 % af alle mænd der bliver fædre oplever at få en depression efterfølgende. Mænd er meget velkomne til at booke tid til en efterfødselsbehandling i klinikken.

Klinik Underværk
Maria tilbyder også

zoneterapi til babyer

Læs mere om babyterapi
Har du fertilitetsudfordringer?

Vi tilbyder fertilitetscoaching

Læs mere om Malene Christine