Efterfødselsmassage ved fysioterapeut

Som nybagt mor kan en efterfødselsmassage støtte dig og din krop i en tid, hvor dine egne behov er sat til side.

Massage til dig, der er mor

Din krop har netop været igennem både en graviditet og en fødsel, og barselsperioden er en ny tid, hvor din krop skal vænne sig til mindre søvn, amning/give flaske og at bære på en ny måde.
I klinikken kan du booke en efterfødselsmassage hos en af vores fysioterapeuter, som står klar til at tage sig kærligt af din morkrop. Din baby er også velkommen her, man kan det lade sig gøre, anbefaler vi at du får din baby passet imens, da du på den måde vil få mest muligt ud af massagen.

Massagen kan lindre dine smerter, give kroppen ro og velvære, og samtidig øges dit oxytocin-niveau (kropppens lykkehormon) som har en afstressende effekt på kroppen.

Inden massagen går i gang, har vi en kort samtale, hvor vi sammen lægger en plan for et eventuelt fokusområde i massagen. Som oftest er der særlig vægt på ryg, skuldre og nakke.

Du kan få massage efter din fødsel så snart behovet opstår. Hos os varetages alle efterfødselsmassager af erfarne fysioterapeuter, og derfor giver massagen dig ligeledes mulighed for at stille spørgsmål til kropslige gener, samt få råd og vejledning om din krop efter fødslen.

Vi anvender økologisk mandelolie til massagen, og der spilles rolig musik i behandlerrummet.

Book din massage