Fertilitetsstøtte i Klinik Underværk

Vi støtter dig og jer som par – naturligt, kropsligt og mentalt i graviditetsforberedelsen, også i kombination med medicinsk fertilitetsbehandling.

Hos os møder du et stærkt tværfagligt team med stor viden, erfaring og uddannelse indenfor arbejdet med fertilitet og fremme af krop og sind i det 0. trimester.

I klinikken er vi to GynObs- og fertilitetsfysioterapeuter, en zoneterapeut samt en sexolog og parterapeut
Vi samarbejder tæt om at hjælpe dig bedst via behandling, træning, samtaleterapi og gruppeforløb.

I klinikken hjælper vi både dig, der kender din fertilitetsudfordring, og dig der er uforklarligt barnløs. Hvis I endnu ikke er udredt ved lægen, kan du med fordel bruge ventetiden på at forbedre dit udgangspunkt for at blive og være gravid.

Vi gør os umage, og møder dig altid med god tid, ro og nærvær. Vi støtter dig, der har svært ved at navigere i din situation som ufrivillig barnløs, og vi arbejder med stor respekt for og indsigt i, at barnløshed påvirker dig og din partner emotionelt.

Læs mere om vores forskellige tilbud til dig, der gerne vil være gravid:

Fertilitetsfysioterapi

Zoneterapi

“Styrk din Fertilitet” gruppeforløb

Laserterapi

Parterapi

Fertilitet er en af klinikkens grundsten

Anne Sofie og Anette startede sammen Fertilitetsfysio i 2017, fordi de brænder for at gøre en forskel for kvinder og par der oplever fertilitetsproblemer.

Passionen for at arbejde med fertilitetsfysioterapi opstod under deres studietid, og allerede dengang drømte de om at starte et tværfagligt behandlerfællesskab med udgangspunkt i fertilitetsfremme. Den drøm gik i opfyldelse i 2020, hvor de åbnede Klinik Underværk, og var så heldige at Maria og Lea havde lyst til at være en del af huset og styrke det tværfaglige samarbejde.

Sammen udgør de et stærkt tværfagligt fertilitets-team med stor viden, erfaring og uddannelse indenfor arbejdet med fertilitet. De holder sig opdateret på nyeste viden, og tager alle løbenede relevante kurser og efteruddanelse, så du er sikret den bedst mulige behandling.

I dag fungerer Fertilitetsfysio som en vidensdelingsplatform indenfor fertilitetsfysioterapien. Besøg hjemmesiden her:

Fertilitetsfysio