GravidPilates

Din krop, som du kender den, gennemgår mange forandringer i en graviditet. Et GravidPilates-forløb her hos os er meget mere end en times træning og afspænding om ugen. Invester i at lære din gravidkrop godt at kende, forstå forandringerne, forebyg og arbejd med gravidrelaterede ømheder og gener, og lær hvordan du passer godt på din krop, så den er parat til de kommende graviditetsuger.

Træning der gør underværker for dig, der er gravid

Pilates i sig selv er en fantastisk træningsform for gravide, da pilates er holdningsfokuseret træning med konsekvent opmærksomhed på kernestabiliteten, dvs. arbejdet med bækkenbunden og den dybe mavemuskel. Matwork Pilates er træning på måtte, hvor du træner med modstand fra din egen kropsvægt og fra forskellige pilatesredskaber. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træning.

GravidPilates er skræddersyet træning med alle de tilpasninger og fokus, som er vigtige for dig, der er gravid. Træningen justeres til den enkelte, så du kan både træne med, hvis du føler dig frisk og rørig, men bestemt også, hvis du har ondt, føler dig spændt og ustabil og gerne vil træne, men har brug for at føle dig tryg i din træning.

Det er vigtigt, at du ikke belaster maven for meget med eks. plankeøvelser og direkte mavebøjninger, også dem du laver ubevidst, når du f.eks. rejser dig fra sengen. Din opmærksomhed støtter dine mavemuskler i at samle sig godt igen efter din graviditet.

Vi træner Matwork Pilates, dvs. træning på måtte, hvor din egen kropsvægt er din modstand, og vi tager pilatesredskaber i brug for at øge sværhedsgraden. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træning.

Nye måder at gøre tingene på

At man begynder at bære og bruge kroppen på nye måder gennem sin graviditet, det opdager man tit først, når kroppen begynder at beklage sig. Eller når man får svært ved ting, som man ellers altid har kunnet. Med en gravidkrop kan man være nødt til at opfinde nye måder at gøre tingene på. Det støtter vores undervisning dig i. Vi runder praktiske øvelser som fx; hvordan ligger du smart, hvordan kommer du fornuftigt ind og ud af sengen, hvordan sidder og står du, osv.

GravidPilates-forløbet strækker sig over 6-10 gange afhængigt af det aktuelle hold, som du tilmelder dig. Vi træner 1 time i ugen – på små, hyggelige og trygge hold med max 8 kvinder. Du kan deltage på dette hold, hvis du er gravid, og du kan træne med i alle trimestre og helt frem til din fødsel. Når du ikke at fuldende forløbet før din fødsel, så kan du få de resterende træningsgange modregnet ved tilmelding til et efterfødselsforløb.

Vil du prøve kræfter med vores GravidPilates?

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Anette på tlf. 20 34 09 34 eller anette@klinikundervaerk.dk

Anne Sofie, klinikkens GynObs fysioterapeut med speciale i bækkenbunden, vil, hvis det ønskes, gæste holdet til en snak om, hvordan man passer godt på sin bækkenbund i sin graviditet, og hvordan man sikrer god funktion af bækkenbunden efter fødslen mht. evt. bristninger, smerter og udfordringer, som man kan stå med bagefter.

Tilmelding og betaling sker online, klik på knappen.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, så kan du få tilskud til din træning her hos os, da vi er fysioterapeuter og samarbejder med Danmark. Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom før din første træning, så vi kan registrere dit tilskud. Du kan ikke bruge en henvisning fra din læge her hos os.

Danmarktilskud: 59 kr. pr. træning

Næste holdstart

SOMMERFORLØB:

  • Mandag d. 29/6 kl 18.45-19.45 (x5 træninger)
  • Tirsdag d. 30/6  kl 9.45-10-45 (x5 træninger)

SENSOMMERFORLØB:

  • Mandag d. 10/8 kl. 18.45-19.45

Instruktør

Anette, fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor fertilitet og graviditet.

Pris

125 kr. pr. træning som betales samlet ved tilmelding.

Tilmeld forløb