GravidPilates

Lær din gravidkrop godt at kende, forstå forandringerne, forebyg og arbejd med gravidrelaterede gener – og forbered din krop på dine kommende graviditetsuger, den kommende fødsel og efterfødselsperiode. Alt sammen gennem skræddersyet træning med alle de tilpasninger, som vi mener er vigtige for dig, der er gravid. GravidPilates hos os er meget mere end en ugentlig træning. Vores mål er at klæde dig godt på til at stå stærkest muligt frem til, under og efter din fødsel.

Du kan træne på vores GravidPilates forløb i alle uger af din graviditet – fra din tidlige graviditet helt indtil din termin.

Træning der gør underværker for dig, der er gravid

Pilates er i sig selv en fantastisk træningsform til gravide og mødre.

Pilates er holdningsfokuseret træning med særligt fokus på bækkenbund, vejrtrækning og kernestabilitet. Fokus, som mange gravide har glæde af at arbejde med i deres graviditet – hvor kroppen, som man kender den, gennemgår en masse store forandringer; Kropsholdning og bevægemønster ændrer sig, når mavemusklerne deler sig og maven vokser frem. Presset på bækkenbunden øges gradvist og vejrtrækningen søger opad i brystet, ligesom hormoner kan blødgøre bækkenledene mærkbart. Derfor er det naturligt, at mange gravide oplever, at deres krop (også) har brug for anden træning, end den de kender og er vant til.

På vores GravidPilates forløb arbejder vi for at hjælpe dig til at bære din graviditet sundt, godt og smertefrit. Når din mave og din baby bliver større, så placerer din baby sig der, hvor der er bedst plads til den indeni dig. Og der er meget, som vi kan gøre med træning og bevægelse, for at skabe gode betingelser og pladsforhold – for både dig og din baby. 

I GravidPilates træner vi på måtte med modstand fra egen kropsvægt og forskellige pilatesredskaber. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træningen. Du kan både træne med, hvis du føler dig frisk og rørig, men bestemt også, hvis du har ondt, føler dig spændt eller ustabil og gerne vil træne, men har brug for at føle dig tryg imens. Vi tilpasser træningen til den enkelte, når der er individuelle behov.

Korte formiddags- og længere aftensforløb

Vi har to forskellige GravidPilates forløb på vores holdprogram; Aftenforløb af 8-10 ugers varighed og formiddagsforløb af 4 ugers varighed – begge forløb med 1 ugentligt træning af 1 time. Begge forløb henvender sig til alle gravide, men det korte formiddagsforløb særligt til (barslende) højgravide. Vi har flere ugentlige hold med løbende opstart. Og det er meget brugt, at træne med på flere forløb efter hinanden. Som gravid i 1. trimester er du også velkommen til at træne på vores almindelige pilateshold, så lang tid, som du kan følge træningen der, uden at føle dig for begrænset.

Vil du prøve kræfter med vores GravidPilates?

Med max syv måtter i salen er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge, med mulighed for at lære de andre fem deltagere lidt at kende.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skriv en mail til anette@klinikundervaerk.dk, eller michelle@klinikundervaerk.dk

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Vores kommende holdforløb starter:

Formiddag

  • Mandag d. 17/4 kl. 13.00-14.15 v/Michelle (4 x træning)
  • Mandag d. 15/5 kl. 13.00-14.15 v/Michelle (4 x træning)

Aften

  • Tirsdag d. 21/3 kl. 17.45-18.45 v/Michelle (8 x træning)
  • Mandag d. 17/4 kl. 17.45-18.45 v/Anette (8 x træning)
  • Tirsdag d. 23/5 kl. 17.45-18.45 v/Michelle (8 x træning)

Instruktører

Anette er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Michelle er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Pris

135 kr. pr. time, som betales samlet ved tilmelding.

Tilmeld forløb
Klinikkens fysioterapeuter er alle specialiseret i

Gravidbehandling

Læs mere her
Klinikkens jordemoder Gitte tilbyder

Fødselsforberedelse på hold

Læs mere her