GravidPilates

Lær din gravidkrop godt at kende, forstå forandringerne, forebyg og arbejd med gravidrelaterede gener – og forbered din krop på dine kommende graviditetsuger, den kommende fødsel og efterfødselsperiode. Alt sammen gennem skræddersyet træning med alle de tilpasninger, som vi mener er vigtige for dig, der er gravid. GravidPilates hos os er meget mere end en ugentlig træning. Vores mål er at klæde dig godt på til at stå stærkest muligt frem til, under og efter din fødsel.

Du kan træne på vores GravidPilates forløb i alle uger af din graviditet – fra din tidlige graviditet helt indtil din termin.

Træning der gør underværker for dig, der er gravid

Pilates er i sig selv en fantastisk træningsform til gravide og mødre.

Pilates er holdningsfokuseret træning med særligt fokus på bækkenbund, vejrtrækning og kernestabilitet. Fokus, som mange gravide har glæde af at arbejde med i deres graviditet – hvor kroppen, som man kender den, gennemgår en masse store forandringer; Kropsholdning og bevægemønster ændrer sig, når mavemusklerne deler sig og maven vokser frem. Presset på bækkenbunden øges gradvist og vejrtrækningen søger opad i brystet, ligesom hormoner kan blødgøre bækkenledene mærkbart. Derfor er det naturligt, at mange gravide oplever, at deres krop (også) har brug for anden træning, end den de kender og er vant til.

På vores GravidPilates forløb arbejder vi for at hjælpe dig til at bære din graviditet sundt, godt og smertefrit. Når din mave og din baby bliver større, så placerer din baby sig der, hvor der er bedst plads til den indeni dig. Og der er meget, som vi kan gøre med træning og bevægelse, for at skabe gode betingelser og pladsforhold – for både dig og din baby. 

I GravidPilates træner vi på måtte med modstand fra egen kropsvægt og forskellige pilatesredskaber. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træningen. Du kan både træne med, hvis du føler dig frisk og rørig, men bestemt også, hvis du har ondt, føler dig spændt eller ustabil og gerne vil træne, men har brug for at føle dig tryg imens. Vi tilpasser træningen til den enkelte, når der er individuelle behov.

Korte formiddags- og længere aftensforløb

Vi har to forskellige GravidPilates forløb på vores holdprogram; Aftenforløb af 8-10 ugers varighed og middagsforløb af 4 ugers varighed – begge forløb med en ugentligt træning i en time eller 1 time og 15 min.
Begge forløb henvender sig til alle gravide, men det kortere forløb hvor træningen er over middag er særligt til (barslende) højgravide eller dig der er meget besværet eller smertepåvirket i din graviditet. Vi har flere ugentlige hold for gravide med løbende opstart, og det er meget brugt af vores klienter, at træne med på flere forløb efter hinanden. Som gravid i 1. trimester er du også velkommen til at træne på vores almindelige pilateshold om aftenen, så lang tid, som du kan følge træningen der, uden at føle dig for begrænset.

Vil du prøve kræfter med vores GravidPilates?

Med max 8 måtter i salen er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge med mulighed for at lære de andre deltagere lidt at kende.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skriv en mail direkte til anette@klinikundervaerk.dkmette@klinikundervaerk.dk, eller michelle@klinikundervaerk.dk

Tilmeld forløb

Vores kommende holdforløb starter:

  • Tirsdag d. 2/4 kl. 16.30-17.30 v/Mette (7 x træning af 60 min.)
  • Torsdag d. 11/4 kl. 13.00-14.15 v. Michelle (4 x træning af 75 min.) 
  • Mandag d. 13/5 kl. 17.45-18.45 v/Michelle (6 x træning af 60 min.)
  • Tirsdag d. 21/5 kl. 16.30-17.30 v/Mette (7 x træning af 60 min.)

Instruktører

Anette, Mette og Michelle er alle UroGynObs fysioterapeuter og pilatesinstruktører med specialviden indenfor bl.a. graviditet og efterfødsel.

Pris

140 kr pr. time, som betales samlet ved tilmelding.

Klinikkens fysioterapeuter er alle specialiseret i

Gravidbehandling

Læs mere her
Klinikkens jordemoder Gitte tilbyder

Fødselsforberedelse på hold

Læs mere her