GravidPilates

Din krop, som du kender den, gennemgår mange forandringer i en graviditet.

Et GravidPilates-forløb her hos os er meget mere end en ugentligt træning. Invester i at lære din gravidkrop godt at kende, forstå forandringerne, forebyg og arbejd med gravidrelaterede ømheder og gener, og lær hvordan du passer godt på din krop, så den er parat til de kommende graviditetsuger.

Du kan træne på vores GravidPilates forløb i alle uger af din graviditet – fra din tidlige graviditet indtil din termin.

Træning der gør underværker for dig, der er gravid

Pilates i sig selv er en fantastisk træningsform for gravide, da pilates er holdningsfokuseret træning med konsekvent opmærksomhed på kernestabiliteten, dvs. arbejdet med bækkenbunden og den dybe mavemuskel. Matwork Pilates er træning på måtte, hvor du træner med modstand fra din egen kropsvægt og fra forskellige pilatesredskaber. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træning.

GravidPilates er skræddersyet træning med alle de tilpasninger og fokus, som er vigtige for dig, der er gravid. Træningen justeres til den enkelte, så du kan både træne med, hvis du føler dig frisk og rørig, men bestemt også, hvis du har ondt, føler dig spændt og ustabil og gerne vil træne, men har brug for at føle dig tryg i din træning.

Vi har to forskellige forløb; et 8-ugers forløb i GravidPilates hvor træningstidspunktet er om aftenen og et 4-ugers formiddagsforløb. Alle forløb er på små, hyggelige og trygge hold med max syv kvinder, og du kan træne pilates hos os helt frem til din fødsel. Alle gravide er velkomne uanset graviditetsuge. Du kan deltage uanset om du er førstegangs- eller flergangsfødende.

På vores formiddagshold vil træningen være lidt mere skånsom, og der vil være fokus på afspænding. Du kan derfor være med som helt højgravid, og også hvis du er plaget af smerter i din graviditet.

Vi håber på at kunne klæde dig på til at stå stærkest muligt frem til, under og efter din fødsel.

Gravidpilates, Klinik Underværk

Nye måder at gøre tingene på

At man begynder at bære og bruge kroppen på nye måder gennem sin graviditet, det opdager man tit først, når kroppen begynder at beklage sig. Eller når man får svært ved ting, som man ellers altid har kunnet. Med en gravidkrop kan man være nødt til at opfinde nye måder at gøre tingene på. Det støtter vores undervisning dig i. Vi runder praktiske øvelser som fx; hvordan ligger du smart, hvordan kommer du fornuftigt ind og ud af sengen, hvordan sidder og står du, osv.

Vil du prøve kræfter med vores GravidPilates?

Med max syv måtter i salen er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge, med mulighed for at lære de andre fem deltagere lidt at kende.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skriv en mail til anette@klinikundervaerk.dk, eller michelle@klinikundervaerk.dk

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste holdstart

Formiddag

 • Mandag d. 13/6 kl. 11.15-12.15 v/Michelle (4 x træning)
 • Mandag d. 22/8 kl. 11.15-12.15 v/Michelle (4 x træning)
 • Mandag d. 19/9 kl. 11.15-12.15 v/Michelle (4 x træning)
 • Mandag d. 24/10 kl. 11.15-12.15 v/Michelle (4 x træning)
 • Mandag d. 21/11 kl. 11.15-12.15 v/Michelle (4 x træning)

Aften

 • Torsdag d. 9/6 kl. 17.30-18.30 v/Anette (5 x træning)
 • Mandag d. 8/8 kl. 17.45-18.45 v/Anette (9 x træning)
 • Tirsdag d. 6/9 kl. 17.45-18.45 v/Michelle (9 x træning)
 • Torsdag d. 6/10 kl. 17.45-18.45 v/Anette (8 x træning)
 • Mandag d. 24/10 kl. 17.45-18.45 v/Anette (9 x træning)
 • Torsdag d. 8/12 kl. 17.45-18.45 v/Anette (9 x træning)

Instruktører

Anette er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Michelle er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Pris

135 kr. pr. time, som betales samlet ved tilmelding.

Tilmeld forløb
Klinikkens fysioterapeuter er alle specialiseret i

Gravidbehandling

Læs mere her
Klinikkens jordemoder Gitte tilbyder

Fødselsforberedelse på hold

Læs mere her