GravidPilates

Din krop, som du kender den, gennemgår mange forandringer i en graviditet. Et GravidPilates-forløb her hos os er meget mere end en ugentligt træning. Invester i at lære din gravidkrop godt at kende, forstå forandringerne, forebyg og arbejd med gravidrelaterede ømheder og gener, og lær hvordan du passer godt på din krop, så den er parat til de kommende graviditetsuger. Du kan træne på vores GravidPilates forløb i alle uger af din graviditet – fra din tidlige graviditet indtil din termin.

Træning der gør underværker for dig, der er gravid

Pilates i sig selv er en fantastisk træningsform for gravide, da pilates er holdningsfokuseret træning med konsekvent opmærksomhed på kernestabiliteten, dvs. arbejdet med bækkenbunden og den dybe mavemuskel. Matwork Pilates er træning på måtte, hvor du træner med modstand fra din egen kropsvægt og fra forskellige pilatesredskaber. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træning.

GravidPilates er skræddersyet træning med alle de tilpasninger og fokus, som er vigtige for dig, der er gravid. Træningen justeres til den enkelte, så du kan både træne med, hvis du føler dig frisk og rørig, men bestemt også, hvis du har ondt, føler dig spændt og ustabil og gerne vil træne, men har brug for at føle dig tryg i din træning.

Det er vigtigt, at du ikke belaster maven for meget med eks. plankeøvelser og direkte mavebøjninger, også dem du laver ubevidst, når du f.eks. rejser dig fra sengen. Din opmærksomhed støtter dine mavemuskler i at samle sig godt igen efter din graviditet.

Vi har to forskellige forløb – et kort forløb som træner om formiddagen og et længere forløb, som træner om aftenen. Alle forløb er på små, hyggelige og trygge hold med max seks kvinder, og du kan træne pilates hos os helt frem til din fødsel.

Aftenforløb 8  uger
Gravide i alle terminsuger er velkomne på vores lange forløb, hvor vi træner om aftenen. Det kan være et godt træningstidspunkt for dig, der arbejder i løbet af dagen og/eller dig, der måske har et eller flere børn derhjemme og gerne vil træne om aftenen, hvor der er tid til dit frirum.

Formiddagsforløb 4 uger
Gravide i alle terminsuger er velkomne på vores korte forløb, som er særligt udviklet til dig, der er i slutningen af din graviditet og/eller dig, der har mange smerter i din graviditet. Måske er du gået på barsel og vil gerne træne om formiddagen, hvor du har lidt mere energi. Træningen er rolig og blid med endnu større fokus på afspænding og stræk af din gravide krop. Vi tager os god tid – halvanden time ved hver af de fire træningsgange.

Flere forløb
Du kan sagtens kombinere vores GravidPilates forløb, så du får et længere træningsforløb hos os gennem din graviditet. Det er meget brugt at tage et forløb to gange i træk, både aften- og formiddagsforløbet. Du kan også starte med et aftenhold, og når det forløb slutter, så kan du træne videre på et kort forløb på et formiddagshold, hvilket giver god mening, hvis du da er i slutningen af din graviditet.

Gravidpilates, Klinik Underværk

Nye måder at gøre tingene på

At man begynder at bære og bruge kroppen på nye måder gennem sin graviditet, det opdager man tit først, når kroppen begynder at beklage sig. Eller når man får svært ved ting, som man ellers altid har kunnet. Med en gravidkrop kan man være nødt til at opfinde nye måder at gøre tingene på. Det støtter vores undervisning dig i. Vi runder praktiske øvelser som fx; hvordan ligger du smart, hvordan kommer du fornuftigt ind og ud af sengen, hvordan sidder og står du, osv.

Vil du prøve kræfter med vores GravidPilates?

Med max seks måtter i salen er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge, med mulighed for at lære de andre fem deltagere lidt at kende.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skriv en mail til anette@klinikundervaerk.dk, mathilde@klinikundervaerk.dk eller mette@klinikundervaerk.dk

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste holdstart

  • Torsdag d. 26/8 kl. 17.30-18.30 ved Anette (8 x træning)
  • Fredag d. 3/9 kl. 9.30-11.00 ved Mette (4 x træning)
  • Torsdag d. 9/9 kl. 18.45-19.45 ved Anette (8 x træning)
  • Mandag d. 27/9 kl. 16.15-17.15 ved Mathilde (8 x træning)
  • Fredag d. 1/10 kl. 9.30-11.00 ved Mette (4 x træning)
  • Torsdag d. 28/10 kl. 17.30-18.30 ved Anette (8 x træning)
  • Fredag d. 5/11 kl. 9.30-11.00 ved Mette (4 x træning)
  • Mandag d. 26/11 kl. 16.15-17.15 ved Mathilde (8 x træning)
  • Fredag d. 3/12 kl. 9.30-11.00 ved Mette (4 x træning)

Instruktører

Anette er fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Mette er fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Mathilde er GynObs fysioterapeut, pilates- og gravidyogainstruktør med specialviden indenfor fertilitet, graviditet og efterfødsel.

Pris

135 kr. pr. time, som betales samlet ved tilmelding.

Tilmeld forløb