EfterfødselsPilates

Velkommen på vores holdforløb for dig, der er mor på barsel og gerne vil træne om formiddagen med din baby tæt på dig.

Pilates er en fantastisk træningsform for nybagte mødre. Pilates giver dig en blid træningsstart, som din krop kan følge med til. Du skal føle dig tryg, og du skal opleve, at du får god kontakt til hele din mave igen, til din bækkenbund og din kerne. Her skal dit tidlige fokus være efter graviditet og fødsel. Du kan starte på vores EfterfødselsPilates forløb allerede så tidligt efter din fødsel, som du føler dig klar til at skulle ud af døren.

Du er naturligvis velkommen på dette forløb, hvad end du har født vaginalt eller ved kejsersnit Har du født ved kejsersnit kan du også kigge nærmere på vores holdforløb “Klar efter dit Kejsersnit”, som bl.a. indeholder undervisning i selvbehandling af dit arvæv.

Træning der gør underværker for dig, der er nybagt mor

Vi vil gerne sikre dig sund (genop)træning efter graviditet og fødsel med fokus på kropsbevidsthed, en funktionsdygtig bækkenbund og kerne, og en god og balanceret holdning. Træningen skal også styrke din krop, så du er rustet til de opgaver, som hverdagen kræver af dig som mor. Igennem træning og leg med hverdagsbevægelser støtter vi dine mavemuskler i at samle sig godt igen, og vi hjælper dig til at genopbygge din forsidestabilitet og -styrke, så du tør bruge og tro på dine mavemuskler igen efter graviditeten.

På EfterfødselsPilates træner vi på måtte med modstand fra egen kropsvægt og forskellige pilatesredskaber. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træningen. Din instruktør er fysioterapeut med speciale indenfor graviditet og efterfødsel og kan derfor vejlede dig ift. smerter og gener. Vi tilpasser træningen til den enkelte, når der er individuelle behov. 

Et forløb varer typisk 8-10 uger, med én ugenlig træning af 75 min, afhængig af perioden med helligdage og ferier. Når du slutter dit forløb på EfterfødselsPilates, så er du velkommen på vores BarselsPilates – et fortsætterhold for barslende mødre, som gerne vil fortsætte pilatestræningen om formiddagen. Her er baby fortsat velkommen.

Klinik Underværk

Stærk af hverdagens opgaver

Det er vores mål, at træningen bliver i din krop efter timerne her hos os. Vi arbejder med din kropsbevidsthed, dit fokus på din holdning og den måde, du bruger din krop på og bærer din baby på. Din hverdag skal ikke kun slide på dig, men også gøre dig stærk. Med små justeringer kan vi ændre dårlige vaner til gode, så du træner lidt hver dag i alle dine daglige gøremål, uden at sætte tid af til det. EfterfødselsPilates her hos os er meget mere end blot en ugentlig træning. 

Vil du prøve kræfter med vores EfterfødselsPilates?

Med max 8 deltagere på holdet, er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge, med mulighed for at lære de andre lidt at kende.

Din baby er selvfølgelig velkommen på holdet. Vi har slyngevugger i studiet, og god plads til din barnevogn på grønne, rolige arealer lige udenfor klinikken som kan ses fra vores træningsstudie.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skriv en mail til anette@klinikundervaerk.dk, michelle@klinikundervaerk.dk eller mette@klinikundervaerk.dk

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking. Forløbsprisen er beregnet ud fra antal træninger og betales samlet ved tilmelding.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Tilmeld forløb

Næste holdforløb

  • Torsdag d. 9/11 kl. 11.00-12.15 v/Michelle (9 x træning af 75 min.) 
  • Tirsdag d. 12/12 kl. 9.45-11.00 v/Michelle (8 x træning af 75 min.)
  • Mandag d. 8/1 kl. 13.00-14.15 v/Mette (8 x træning af 75 min.)
  • Torsdag d. 18/1 kl. 11.00-12.15 v/Michelle (9 x træning af 75 min.)

Instruktører

Michelle er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel, kejsersnit og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Mette er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel, kejsersnit og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Pris

135 kr. (140 kr fra d. 1/1) pr. times træning som betales samlet ved tilmelding.

Har du født ved kejsersnit?

Vi har et specialiseret efterfødselshold til dig

Læs mere her
Vil du gerne træne om aftenen?

Vi har flere ugentlige Pilateshold

Læs mere her