EfterfødselsPilates

Velkommen på vores pilateshold for dig, der er mor på barsel og gerne vil træne om formiddagen med din baby tæt på dig. Vi mener, at pilates er den bedste træningsform for Jer nybagte mødre. Pilates giver dig en blid træningsstart, som din krop kan følge med til. Du skal føle dig tryg, og du skal opleve, at du får god kontakt til alle dine lag af mavemuskler, til din bækkenbund og din kerne. Her skal dit tidlige fokus være efter graviditet og fødsel.

Træning der gør underværker for dig, der er nybagt mor

Efter en graviditet og fødsel mærker du måske at kroppen er anderledes og du oplever måske også at du ikke har samme styrke og har flere spændinger end før du blev gravid. I Klinik Underværk kan du komme på et efterfødsleshold som varetages af specialiserede fysioterapeuter. De har stor erfaring med hvad der sker med kroppen i forbindelse med en graviditet men også under en fødsel, og i tiden efter.

Gennem træning på vores efterfødselshold, sikres du en sund genoptræning med fokus på kropsbevidsthed, en funktionsdygtig bækkenbund og en god og balanceret holdning. Træningen skal også styrke din krop, så du får lettere ved de opgaver, som hverdagen kræver af dig som mor.

Vi hjælper dig med at genopbygge din forsidestabilitet, så dine mavemuskler får de bedste forudsætninger for at samle sig godt igen, og bindevævet imellem igen bliver et stabilt anker for dine mavemuskler i arbejde.

Med det sagt, så har vi naturligvis fokus på at støtte ophelingen af adskilte mavemuskler, også det man kalder rectus diastase, som er en helt naturlig tilstand, når man er gravid, og når man lige har født. Her er det fx fornuftigt, at du ikke belaster maven for meget med eks. plankeøvelser og direkte mavebøjninger, også dem du laver ubevidst, når du fx rejser dig fra sengen.

Matwork Pilates er træning på måtte, hvor vi træner med modstand fra din egen kropsvægt og forskellige pilatesredskaber. Vi integrerer vejrtrækningen som en naturlig del af træningen. Din instruktør er fysioterapeut og kan derfor vejlede dig ift. smerter og gener.

Klinik Underværk

Stærk af hverdagens opgaver

Det er vores mål, at træningen bliver i din krop efter timerne her hos os. Vi arbejder med din kropsbevidsthed, dit fokus på din holdning og den måde, du bruger din krop på. Din hverdag skal ikke slide på dig, men gøre dig stærk. Med små justeringer kan vi ændre dårlige vaner til gode, så du træner lidt hver dag i alle dine daglige gøremål, uden at sætte tid af til det.

EfterfødselsPilates-forløbet varer 8-10 uger afhængigt af det aktuelle hold, du tilmelder dig. Vi træner 1 time om ugen – på små, hyggelige og trygge hold med max 5 kvinder, så vi kan give dig mest mulig opmærksomhed. Du kan deltage, hvis du er mor på barsel, og din baby er naturligvis meget velkommen. Vi har slungevugger i studiet, og klinikken er i underetagen, og du kan trygt stille din barnevogn lige udenfor, hvortil der er vindueskig fra vores træningsstudie.

Vil du prøve kræfter med vores EfterfødselsPilates?

Med max 7 deltagere på holdet, er der god plads og opmærksomhed til dig – og masser af hygge, med mulighed for at lære de andre lidt at kende.
Din baby er selvfølgelig velkommen på holdet. Vi har slyngevugger i studiet, og god plads til din barnevogn på grønne rolige arealer lige udenfor klinikken.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skriv en mail til anette@klinikundervaerk.dk, michelle@klinikundervaerk.dk eller mette@klinikundervaerk.dk

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.
Læs om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til holdtræningen.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Tilmeld forløb

Næste holdforløb

EfterfødselsPilates:

 • Torsdag d. 2/6 kl. 10.00-11.00 v/Michelle (5 x træning)
 • Torsdag d. 11/8 kl. 13.00-14.00 v/Anette (10 x træning)
 • Fredag d. 12/8 kl. 11.15-12.15 v/Mette (10 x træning)
 • Torsdag d. 8/9 kl. 11.15-12.15 v/Michelle (9 x træning)
 • Mandag d. 26/9 kl. 10.00-11.00 v/Michelle (9 x træning)
 • Torsdag d. 27/10 kl. 13.00-14.00 v/Anette (9 x træning)
 • Torsdag d. 17/11 kl. 11.15-12.15 v/Michelle (9 x træning)
 • Mandag d. 5/12 kl. 10.00-11.00 v/Michelle (8 x træning)

BarselsPilates (for fortsættere):

 • Tirsdag d. 9/8 kl. 9.30-10.30 v/Anette (10 x træning)
 • Fredag d. 12/8 kl. 10.00-11.00 v/Mette (5 x træning)
 • Tirsdag d. 25/10 kl. 9.30-10.30 v/Anette (9 x træning)
 • Fredag d. 28/10 kl. 11.15-12.15 v/Mette (8 x træning)

Instruktører

Anette er fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor fertilitet, graviditet, kejsersnit og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Michelle er fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Mette er fysioterapeut og pilatesinstruktør med specialviden indenfor graviditet, efterfødsel, kejsersnit og rectus diastase (adskilte mavemuskler).

Pris

135 kr. pr. træning som betales samlet ved tilmelding.

Har du født ved kejsersnit?

så har vi et specialiseret efterfødselshold til dig

Læs mere her
Vil du gerne træne om aftenen?

Vores MammaPilates er fokuseret efterfødselstræning om aftenen

Læs mere her