Mette Nortvig Christensen

Mit navn er Mette, og jeg vil gerne starte med at fortælle dig, hvorfor jeg blev fysioterapeut. Jeg har altid haft en stor passion for at hjælpe mennesker. Det hele startede, da jeg var konstabel i militæret og uddannede mig til sygepasser (en form for sygeplejerske). Læren om menneskekroppen fascinerede mig og behandlingerne samt samtalerne med patienterne gav mig hele tiden lyst til at lære mere, om hvordan jeg kunne hjælpe andre mennesker. Da jeg var udsendt soldat i Kosovo skulle alle soldater træne efter samme træningsprogram, uden den store mulighed for justeringer, hvilket gav en masse skader, som vi på infirmeriet (sygeafdeling) ikke havde kompetencerne til at hjælpe ordentlig med. Så da jeg en aften søgte på ´træningsskader og behandling´, dukkede fysioterapi op. Jo mere jeg læste, jo mere vidste jeg, at jeg endelig havde fundet den uddannelse, som passede helt perfekt til mig.

Når du kommer til behandling ved mig, ønsker jeg at give dig en tryg og nærværende behandling. Det er vigtigt for at mig, at du føler dig inddraget, for du er nemlig den vigtigste medspiller i din egen helingsproces. Jeg ser dig som det hele menneske du er, hvilket betyder at en behandling ved mig, er en blanding af behandling af kroppen, men samtidig også en snak om hvad der sker i dit liv, hvordan du har det, og hvordan det kan påvirke dig.

Jeg har en stor forkærlighed indenfor specialerne graviditet og efterfødsel. Det hele begyndte under min første praktik, hvor jeg så en gravidbehandling og var solgt. Jeg har siden den praktik selv fået tre børn, så jeg føler, at jeg kan sætte mig ind i mange af de tanker, problematikker og gener, som du måtte have både i graviditeten og tiden efter fødslen. Jeg døjede i lang tid med delte mavemuskler og kæmpede for at ”få styr på” dem igen. Men det var først da jeg uddannede mig specifikt inden for det området, at det lykkedes mig og det vil jeg så gerne lære fra mig.

Jeg har suppleret min fysioterapeutuddannelse med en del kurser inden for netop graviditet og efterfødsel, da jeg hele tiden gerne vil dygtiggøre mig og holde mig ajour med den nyeste viden der findes og hjælpe dig bedst muligt.

Jeg har været pilatesinstruktør siden 2011 og har haft rigtig mange dejlige hold. Jeg trænede selv pilates under alle mine graviditeter og også efter mine fødsler. Pilates har virkelig været min favorittræning pga. kombinationen af kropsbevidsthed, kontrol, stabilitet og styrke. Jeg træner det selv blandet med lidt yoga, fordi jeg synes de to træningsmetoder supplerer hinanden godt.

Mette Klinik Underværk

 

Privat: bor jeg i Mårslet med min dejlige mand Thomas og vores tre skønne børn.  Jeg bruger min fritid med min familie, i skoven, spiller floorball og som frivillig træner for børnenes fodbold- og håndboldhold.

Uddannelse, certificeringer og kurser:

 • Efteruddannelse til Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapeut, DUGOF
  • Modul 1: Undersøgelse og behandling af voksne med inkontinens, 2023
 • Professionsbachelor i fysioterapi, University College Nordjylland, Aalborg, 2012
 • Pilatesinstruktør v. fysioterapeut Bodil Bach, Pilates Aalborg, 2011

 

 • Bækkenet, samt behandling af arvæv med udgangspunkt i kvindens underliv, graviditet og postpartum problemstillinger, v. Jens Gram, 2022
 • Gua Sha, v. Jon Bannbers, 2021
 • Klar efter kejsersnit, v. Thomas Månsson, 2021
 • Funktionel træning med fokus på Rectus Diastase og bækkenbunden, v. Elin Solheim, 2021
 • Cupping terapi v. Camilla Gliemann, 2020
 • Tryk & Glad Babymassage Instruktør v. zoneterapeut Katrine Birk, 2018
 • Rebozo (mexicansk massage) v. jordemorder Marta Orbis, 2018
 • Undersøgelse og behandling af skulderpatienter v. fysioterapeut Sven Laursen, 2014
 • Mulligan, Introduction + Lower Quadrant v. fysioterapeut Josef Andersen, 2014
 • Skulderkursus, diagnostik og behandling v. fysioterapeut Lisbeth Rejsenhus, 2013
 • Mekanisk diagnostik og terapi af columna lumbalis, part A v. McKenzie Institut Danmark, 2013
 • Kinesiotape, KT1, KT2 + KT3 v. fysioterapeut Kristian Seest, 2012
 • Sportsfysioterapi v. fysioterapeut Dorte Nielsen, 2012

Du kan kontakte Mette på mail mette@klinikundervaerk.dk eller ringe til klinikken på 20340934.

Du kan booke en tid til behandling eller finde dit hold online.

Book tid hos Mette

Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til al fysioterapeutisk behandling. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til din behandling hos Mette. Husk blot at informere om, at du er medlem, når du booker din tid.

Vores specialeklinik er ikke en del af den offentlige overenskomst. Derfor kan du ikke bruge en henvisning fra lægen hos os.