Hvem er Klinik Underværk?

Vores team er tværfagligt og består af højtkvalificerede og veluddannede fysioterapeuter, en coach, en sexolog og parterapeut og en zoneterapeut.
Vi er passioneret indenfor vores felt, og har flere års erfaringer med behandling indenfor specialerne fertilitet, graviditet og efterfødsel, babyer og børn, parforhold, seksualitet og forældreskab.

Om Klinik Underværk

Klinik Underværk er et klinikfællesskab og tværfagligt behandlerfællesskab, hvis fælles hjertesag er at støtte jer i alle faser af en graviditet -før, under og efter, hjælpe babyer og børn godt fra start i livet, og hjælpe jer i det foranderlige forældreskab og parforhold.

Vi er et tværfagligt behandlerteam stykket sammen af fysioterapeuter, en zoneterapeut, en parterapeut og sexolog. Vores mål er at støtte dig lige der, hvor du er i dit liv lige nu – måske på vej mod en graviditet, som nybagt mor eller far, eller i dit parforhold. Vi er her for at hjælpe dig godt på vej og godt videre mod de mål, som du ønsker dig. Vi har tid. Her bliver du mødt af nærvær, ro og tillid.

Derfor har vi gjort meget ud af at skabe dejlige omgivelser som rum for vores intervention. En god samtale og en god relation sætter vi øverst, da det er fundamentet for et godt samarbejde mellem dig og mellem os.

Som team står vi stærkt i vores samarbejde. Det betyder også, at når du besøger en af klinikkens behandlere, så er der flere forskellige hjerner, som støtter ind om din udfordring. Vi anvender hinandens kompetencer, og sender dig i de mest kyndige hænder, alt efter hvad vi sammen vurderer, der er bedst for dig.

Vi håber på at se dig her i klinikken på Frederiksbjerg.

Mød vores behandlere

Anette Meier Iversen

Klinikejer, fysioterapeut, fertilitetsfysioterapeut og pilatesinstruktør

Jeg er Anette, den ene halvdel af partnerskabet bag Klinik Underværk. Jeg elsker mit job, og jeg elsker at være lige præcis den fysioterapeut, som jeg gerne vil være.

Anne Sofie Nielsen

Klinikejer, fysioterapeut, fertilitetsfysioterapeut og UroGynObs-fysioterapeut

Jeg hedder Anne Sofie, og er den ene del i partnerskabet i Klinik Underværk.
Jeg er uddannet fysioterapeut, og har specialiseret mig indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel og kejsersnit.

Rikke Lindgaard

Baby- og børnefysioterapeut, fysioterapeut

(På barsel til aug. 2020)
Jeg hedder Rikke og er uddannet fysioterapeut. Jeg har specialiseret mig inden for behandling af gravide, babyer og børn. Jeg brænder for at være med ved livets begyndelse, og skabe en god start for barnet og forældrene.

Malene Christine Paulsen

Fertilitetscoach, Sygeplejerske

Jeg hedder Malene Christine, og jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsfaglig coach med speciale i fertilitetscoaching. Jeg ønsker at skabe dét rum for dig, hvor der er tillid og tryghed og du har mulighed for at udvikle dig, på vejen igennem ufrivillig barnløshed.

Parterapeut og sexolog

Lea Sorgenfrei

Mit navn er Lea Sorgenfrei, og jeg er uddannet parterapuet og sexolog med speciale i vaginal terapi. Jeg er indehaver af Sorgenfrei Terapi, som er en del af Klinik Underværk.

Klik her og læs mere om Lea

Mit navn er Lea Sorgenfrei, og jeg er uddannet parterapuet og sexolog med speciale i vaginal terapi. Jeg er indehaver af Sorgenfrei Terapi, som er en del af Klinik Underværk.

Jeg hjælper til dagligt par og singler med at blive klogere på deres parforhold og sexliv.
Derudover hjælper jeg kvinder, der lider af smerter i underlivet såsom vulvodyni og vaginisme.
Mine største værdier som terapeut er Tillid, Tryghed, Humor, Varme og Anerkendelse. Det betyder utroligt meget for mig, at jeg kan få skabt et rum, hvor du føler dig set og forstået med det, du kommer med.

Jeg brænder for at hjælpe dig med det, som du måtte finde svært. Det er virkelig et inderligt ønske for mig, at møde dig, lige der hvor du er. Uden dagsordener eller skjulte intentioner.
Jeg har altid dig som klient i “førersædet” og tror på, at du selv har mange af dine svar indeni dig, men at de tit er blevet gemt godt væk bag ved tankemylder, usikkerhed, tvivl, bekymring, stress og jag.

Personligt har jeg det meste af mit liv synes, at sex, parforhold og kærlighed var ret opreklameret. Jeg oplevede tit at det var svært, tungt, besværligt, forvirrende…
Jeg har gennem mange år oplevet smerter ved samleje og kender til nedsat og manglende lyst.
Men gennem at arbejde med mig selv har jeg fundet et nyt og meget mere positivt og lyst syn på mine mønstre og fået større tillid til mig selv, mine valg og grænser- og jeg har bl.a. ved hjælp af vaginal terapi ikke længere smerter i underlivet.

Vaginal terapi og dét at hjælpe kvinder med vulvodyni og vaginisme er i høj grad mit hjertebarn, og det rører mig altid særligt dybt, når mine klienter oplever bedring og bliver mere og mere smertefrie.

Jeg bor i Aarhus C med min kæreste Mads, elsker (lidt i smug) Matador-serien og Harry Potter, og så øver jeg mig i at spise nogle flere grøntsager. Det går ikke så godt...
Udover arbejdet som selvstændig sexolog og parterapeut arbejder jeg også som sanger- og med med musik og teater. Jeg underviser børn og voksne i rytmisk solo-sang. Og så underviser jeg i krop, køn og bevægelse på høj- og efterskoler.

UDDANNELSER
- Certificeret Sexolog - Sexologiskolen Aarhus/København
- Certificeret specialist i Vaginal-Terapi - Sexologiskolen Aarhus/København
- Certificeret Parterapeut - Sexologiskolen Aarhus/København

Du er altid velkommen til at skrive en mail til mig med spørgsmål, og jeg ringer dig gerne op til en samtale, hvor du kan få afklaret, om Sorgenfrei Terapi er noget for dig.

Læs mere og kontakt mig her:

Zoneterapeut og Babyterapeut

Maria Kiørboe

Mit navn er Maria Kiørboe, og jeg er uddannet zoneterapeut & babyterapeut med fokus på kvinder og pigers ubalancer samt behandling af babyer og børn.
Klik her og læs mere om Maria

Mit navn er Maria Kiørboe, og jeg er uddannet zoneterapeut & babyterapeut med fokus på kvinder og pigers ubalancer samt behandling af babyer og børn.

Zoneterapi er et fantastisk redskab til at ændre ubalancer i kroppen. Det kan fx være menstruationssmerter, uregelmæssig cyklus, manglende ægløsning, overgangsalder, manglende sexlyst før eller efter baby, nedsat sædkvalitet etc. Zoneterapi hos det lille barn forbedrer kredsløbet og stimulerer barnets udrensning, luftveje og fordøjelse, regulerer hormonbalancen og styrker immunforsvaret. Vigtigst er, at det for mange babyer virker akut smertelindrende og giver ro og afslapper nervesystemet. Jeg tilbyder hjemmebesøg ved behandling af kolikbabyer, da det for mange forældre kan være utrolig stressende at have baby med ”ude” i verden. Kontakt mig endelig i den forbindelse.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB-godkendt), hvilket betyder, at jeg udover zoneterapi, også har eksamen i sygdomslære, fysiologi og anatomi. Jeg tilbyder også ansigtszoneterapi og kombinerer de fleste af mine zoneterapibehandlinger med bindevævsmassage på underbenene/arme.

Uddannelser & kurser
- Tilmeldt - Juni 2020 Babyterapeut 2 (Dansk Akademi for Kropsterapi)
- Tilmeldt - Juni 2020 ”rundt om” fertilitet v/ Dorthe Krogsgaard & Peter Frandsen
- Tilmeldt - Maj 2020 Kvinder & pigers ubalancer v/ Janni Almosetoft
- April 2020 Ansigtszoneterapi v/ Janni Almosetoft
- Marts 2020 Optaget i brancheforeningen DAKOBE (Danmarks Komplementære Behandlere)
- November 2019 Babyterapeut 1 (Dansk Akademi for Kropsterapi)
- 2016 Zoneterapeut (At Work Skolen Frederiksberg / tidl. Naturmedicinsk Kursuscenter)
- 2014 Kostvejleder (At Work Skolen Frederiksberg)
- Cand.soc. i Socialt Arbejde (Aalborg Universitet)
- Socialrådgiver - international (VIA University Aarhus)

Privat er jeg gift med Morten. Vi har to små drenge og bor ude på Mols i et pistaciefarvet hus. Vi har en kæmpe have og det meste af min fritid går med at ordne have og være sammen med mine drenge.

I finder mig i huset hver torsdag fra kl 8-18.
Jeg glæder mig til at behandle i Klinik Underværk!

Kærligst, Maria (tlf. 51 20 99 56)

Elastic Movement Therapy

Katrine Nørgaard

Jeg hedder Katrine Nørgaard, og er specialiseret i Elastic Movement Therapy. Jeg tilbyder behandling for følger efter hjernerystelse og piskesmæld.
Klik her og læs mere om Katrine

Jeg fik en "lille" hjernerystelse i 2008. Det skulle vise sig at blive en langvarig affære og ikke mindst, en livsforandrende en. Gennem de første fire år vekslede jeg mellem langtidssygemeldinger og forsøg på at arbejde. Det lykkedes delvist i nogle år indtil 2012 hvor jeg oplevede et styrtdyk af et tilbagefald. Jeg blev lagt helt ned, bogstaveligt talt, alle de tidligere symptomer samt flere til slog mig helt ud.

Det er uden tvivl den sværeste tid i mit liv. Men også den vigtigste tid. Det blev mit vendepunkt. Jeg besluttede mig for at jeg ville have det godt. Det lyder enkelt, men er det ikke nødvendigvis. Jeg ville ikke belaste mig selv for at opfylde alle de krav andre og jeg selv stillede til mig - jeg ville have det godt. Det blev mit mål.

Det var også på det tidspunkt at jeg lærte om bindevævet og hvordan man kan skabe bevægelse der virker helende. Jeg kunne mærke at jeg fik det lidt bedre hver gang jeg trænede - og på den måde blev træningen mit helle, mit håb og min mulighed for at arbejde på mit mål om at få det godt.

I 2015 var jeg klar til at bruge min nye viden om bindevæv, træning og hjernerystelse til at hjælpe andre med længerevarende følger efter hjernerystelse. De mange timer, måneder og år med en krop og en hjerne der ikke kunne eller ville samarbejde har lært mig mere end en hel universitetsuddannelse… og jeg står i dag stærkere end nogensinde.