Hvem er Klinik Underværk?

Vores team er tværfagligt og består af højtkvalificerede og veluddannede behandlere. Vi er fem fysioterapeuter, en jordemoder, en sundhedsfaglig coach, en sexolog og parterapeut, en akupunktør, en zoneterapeut og en yogainstruktør.

Vi er passioneret indenfor vores felt, og har flere års erfaringer med behandling indenfor specialerne fertilitet, graviditet, fødsel og efterfødsel, babyer og børn, parforhold, seksualitet og forældreskab.

Om Klinik Underværk

Klinik Underværk er et klinikfællesskab og tværfagligt behandlerfællesskab, hvis fælles hjertesag er at støtte jer i alle faser af en graviditet -før, under og efter, hjælpe babyer og børn godt fra start i livet, og hjælpe jer i det foranderlige forældreskab, sexliv og parforhold.

Vi er et tværfagligt behandlerteam stykket sammen af flere fysioterapeuter, en jordemoder, en zoneterapeut, en akupunktør, en parterapeut og sexolog og en sundhedsfaglig coach.
Vores mål er at støtte dig lige der, hvor du er i dit liv lige nu – måske på vej mod en graviditet, som nybagt mor eller far, eller i dit parforhold. Vi er her for at hjælpe dig godt på vej og godt videre mod de mål, som du ønsker dig. Vi har tid. Her bliver du mødt af nærvær, ro og tillid.

Derfor har vi gjort meget ud af at skabe dejlige omgivelser som rum for vores intervention. En god samtale og en god relation sætter vi øverst, da det er fundamentet for et godt samarbejde mellem dig og mellem os.

Som team står vi stærkt i vores samarbejde. Det betyder også, at når du besøger en af klinikkens behandlere, så er der flere forskellige hjerner, som støtter ind om din udfordring. Vi anvender hinandens kompetencer, og sender dig i de mest kyndige hænder, alt efter hvad vi sammen vurderer, der er bedst for dig.

Vi håber på at se dig her i klinikken på Frederiksbjerg.

Mød vores behandlere

Anette Meier Iversen

Klinikejer, fysioterapeut, fertilitetsfysioterapeut og pilatesinstruktør

Jeg er Anette, den ene halvdel af partnerskabet bag Klinik Underværk. Jeg elsker mit job, og jeg elsker at være lige præcis den fysioterapeut, som jeg gerne vil være.

Anne Sofie Nielsen

Klinikejer, fysioterapeut, fertilitetsfysioterapeut og UroGynObs-fysioterapeut

Jeg hedder Anne Sofie, og er den ene del i partnerskabet i Klinik Underværk.
Jeg er uddannet fysioterapeut, og har specialiseret mig indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel og underlivet.

Rikke Lindgaard

Baby- og børnefysioterapeut, fysioterapeut

Jeg hedder Rikke og er uddannet fysioterapeut. Jeg har specialiseret mig inden for behandling af gravide, babyer og børn. Jeg brænder for at være med ved livets begyndelse, og skabe en god start for barnet og forældrene.

Mette

Mette Nortvig Christensen

Fysioterapeut, pilatesinstruktør og rebozobehandler

Jeg hedder Mette, og jeg er uddannet fysioterapeut og pilatesinstruktør. Når du kommer til behandling ved mig, ønsker jeg at give dig en tryg og nærværende behandling.

Malene Christine Paulsen

Fertilitetscoach, Sygeplejerske

Jeg hedder Malene Christine, og jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsfaglig coach med speciale i fertilitetscoaching. Jeg ønsker at skabe dét rum for dig, hvor der er tillid og tryghed og du har mulighed for at udvikle dig, på vejen igennem ufrivillig barnløshed.

Mathilde Bruun

Fysioterapeut, UroGynObs-fysioterapeut, fertilitetsfysioterapeut og pilatesinstruktør

Jeg hedder Mathilde og er uddannet fysioterapeut. Jeg har specialiseret mig inden for fertilitet, gravide og efterfødsel og er meget betaget af kvindekroppen og hvad den kan.

Maria Kiørboe

Zoneterapeut og Babyterapeut

Mit navn er Maria Kiørboe, og jeg er uddannet zoneterapeut & babyterapeut med fokus på kvinder og pigers ubalancer samt behandling af babyer og børn.

Gitte Thetmark

Jordemoder

Jeg hedder Gitte Thetmark, er jordemoder og underviser i "Den bedste fødsel" i klinikken. Hos mig lærer du ikke om at føde – her lærer du at føde!

Lea Sorgenfrei

Parterapeut og sexolog

Mit navn er Lea Sorgenfrei. Jeg er uddannet parterapuet og sexolog med speciale i vaginal terapi. Jeg er indehaver af Sorgenfrei Terapi, som er en del af Klinik Underværk.

Katrine Nørgaard

Elastic Movement Therapy

Jeg hedder Katrine Nørgaard, og er specialiseret i Elastic Movement Therapy. Jeg tilbyder behandling for følger efter hjernerystelse og piskesmæld.

Rikke Lindhard

Rikke Lindhard

Akupunktør

Mit navn er Rikke Skovgaard Lindhard, og jeg er RAB-registreret akupunktør og NADA-behandler med særlig indsigt i fertilitet og gynækologiske lidelser.

Anna Frida Vind Andersen

Yogainstruktør

Jeg hedder Anna Frida og jeg brænder for at støtte kvinder gennem graviditet, fødsel og moderskab.

Det siger vores klienter om os:

Læs alle anmeldelser