Hvem er Klinik Underværk?

Vores team er tværfagligt og består af højtkvalificerede og veluddannede behandlere. Vi er fem fysioterapeuter, en zoneterapeut, en kiropraktor, en jordemoder, en sundhedsfaglig coach og en sexolog og parterapeut.

Vi er passioneret indenfor vores felt, og har flere års erfaringer med behandling indenfor specialerne fertilitet, graviditet, fødsel og efterfødsel, babyer og børn, underliv, parforhold, seksualitet og forældreskab.

Om Klinik Underværk

Klinik Underværk er et klinikfællesskab og tværfagligt behandlerfællesskab, hvis fælles hjertesag er at støtte jer i alle faser af en graviditet -før, under og efter, hjælpe babyer og børn godt fra start i livet, og hjælpe jer i det foranderlige forældreskab, sexliv og parforhold.

Vi er et tværfagligt behandlerteam stykket sammen af fem fysioterapeuter, en zoneterapeut, en kiropraktor, en jordemoder, en parterapeut og sexolog og en sundhedsfaglig coach.
Vores mål er at støtte dig lige der, hvor du er i dit liv lige nu – måske på vej mod en graviditet, som nybagt mor eller far, eller i dit parforhold. Vi er her for at hjælpe dig godt på vej og godt videre mod de mål, som du ønsker dig. Vi har tid. Her bliver du mødt af nærvær, ro og tillid.

Derfor har vi gjort meget ud af at skabe dejlige omgivelser som rum for vores intervention. En god samtale og en god relation sætter vi øverst, da det er fundamentet for et godt samarbejde mellem dig og mellem os.

Som team står vi stærkt i vores samarbejde. Det betyder også, at når du besøger en af klinikkens behandlere, så er der flere forskellige hjerner, som støtter ind om din udfordring. Vi anvender hinandens kompetencer, og sender dig i de mest kyndige hænder, alt efter hvad vi sammen vurderer, der er bedst for dig.

Vi håber på at se dig her i klinikken på Frederiksbjerg.

Mød vores behandlere

Anette Meier Iversen

Anette Meier Iversen

Klinikejer, GynObs fysioterapeut, fertilitetsfysioterapeut og pilatesinstruktør

"Jeg elsker mit job, og jeg elsker at være lige præcis den fysioterapeut, som jeg gerne vil være."

Anne Sofie Klinik Underværk

Anne Sofie Nielsen

Klinikejer, UroGynObs fysioterapeut og fertilitetsfysioterapeut.

"Det er mit håb, at du mærker min passion, faglighed, nysgerrighed og ydmyghed, når du kommer hos mig som klient."

Gitte Klinik Underværk

Gitte Thetmark

Jordemoder

"Hos mig lærer du ikke om at føde – her lærer du at føde!"

Lea Klinik Underværk

Lea Sorgenfrei

Parterapeut og sexolog

"Det betyder utroligt meget for mig, at jeg kan få skabt et rum, hvor du føler dig set og forstået med det, du kommer med."

Malene Klinik Underværk

Malene Christine Paulsen

Fertilitetscoach, Sygeplejerske

"Jeg ønsker at skabe dét rum for dig, hvor der er tillid og tryghed og du har mulighed for at udvikle dig, på vejen igennem ufrivillig barnløshed."

Maria Klinik Underværk

Maria Kiørboe

Zoneterapeut og Babyterapeut

"Jeg møder dig lige der, hvor du er. Hos mig er du velkommen med hele dig"

Mette Klinik Underværk

Mette Nortvig Christensen

Fysioterapeut, pilatesinstruktør og rebozobehandler

"Når du kommer til behandling ved mig, ønsker jeg at give dig en tryg og nærværende behandling"

Klinik Underværk

Michelle Bjerregaard

GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør

"Min fornemste opgave er at skabe et forløb, hvor du føler dig forstået og inddraget, så jeg bedst muligt kan behandle, guide og støtte dig på en måde der passer til lige præcis din livssituation"

Rikke Klinik Underværk

Rikke Lindgaard

Baby- og børnefysioterapeut, fysioterapeut, doula og ammevejleder

"Jeg brænder for at være med ved livets begyndelse, og skabe en god start både i graviditeten, og efter fødslen for baby og for forældrene"

Sine Jønsson

Kiropraktor, børnekiropraktor og ammevejleder

"Jeg brænder for at hjælpe kvinder og børn med at opnå den bedst mulige bevægelighed, så de kan bruge kroppen og udvikle sig optimalt."

Det siger vores klienter om os:

Læs alle anmeldelser