Sine Jønsson

På barsel indtil efteråret 2024

Jeg hedder Sine Jønsson og er uddannet kiropraktor, børnekiropraktor og ammevejleder.

Jeg brænder for at hjælpe kvinder og børn med at opnå den bedst mulige bevægelighed så de kan bruge kroppen og udvikle sig optimalt.

Jeg har siden jeg var studerende haft en særlig interesse for behandling af børn i alle aldre. Jeg gik derfor igang med den 3-årige masteruddannelse i børnekiropraktik umiddelbart efter min primære uddannelse var slut. For mig er behandlingen af gravide blevet en helt naturlig del af børnebehandlingen, og jeg har derfor løbende holdt mig opdateret på viden om behandling af gravide kvinder.

Da jeg selv blev mor til min dejlige datter i 2017 oplevede jeg hvor svært og sårbart det at amme kan være. Det resulterede i at jeg gennemførte uddannelsen til ammekonsulent via Kompetencecenter for amning i 2019. Udover at give mig et ekstra værktøj i behandler-værktøjskassen, er det også blevet min store interesse at studere amning og modermælk – det er simpelthen så spændende, smart og til tider kompliceret.

Det er mit ønske at kunne hjælpe nye familier med at støtte troen på egne evner i et nyt forældreskab – ofte ved at trække på en solid evidensbaseret viden indenfor området i kombination med behandling af både barn og forældre. Mavefornemmelsen er så svær at holde fast ved når man er kommende eller ny forælder, og jeg vil så gerne hjælpe til med at finde den og stole på det den fortæller.

En behandling hos mig er altid tilpasset den enkelte person – det betyder at jeg bruger forskellige teknikker alt efter om det er en baby, en 10-årig eller en voksen jeg behandler. Fælles for al behandling hos mig er at jeg gerne vil have tid til andet og mere end ‘bare’ den fysiske behandling. Det er vigtigt for mig at der er forståelse for hvad problemet er og hvordan planen ser ud fremadrettet. Og så er der i sagens natur ofte brug for tid til udenomsting som bleskift og madpause når det drejer sig om små børn, og det skal der også være plads til.

Privat er jeg gift med Daniel, sammen har vi Hedvig, der har lært mig så utroligt meget – og stadig gør det. Vi bor i Åbyhøj hvor vi sammen laver mange kreative projekter – gerne til høj musik. Jeg er i det hele taget vild med at være kreativ, de seneste år har det særligt været strik der har haft mit fokus og jeg bruger mange timer på de dejlige fællesskaber sådan en hobby kan give.

Uddannelse, certificeringer og kurser:

 • Ammekonsulent, Kompetencecenter for amning, København, 2019.
 • MSc Musculoskeletal Paediatric Health, Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England, 2017.
 • Kiropraktor, MChiro, Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England, 2012.

Kurser:

 • Spædbarnsbehandling: Sutteproblemer, v. Charlotte Giuliani & Didde Thorsted 2023
 • DNS paediatric course part 1, v. Prague school of rehabilitation 2018
 • Evidence-based clinical practice, v. Jennifer Bolton & Amanda Jones-Harris 2015
 • Building the ultimate back from rehabilitation to performance, v. Stuart McGill 2012
 • The pregnant patient, v. Maria Browning & Elisabeth Davidson 2012
 • Musculoskeletal health in the pre-school child, v. Joyce Miller & Maria Browning 2012
 • Treatment of common paediatric syndromes, v. Steve Williams 2011
 • Plagiocephaly and neurobehavioural disorders, v. Steve Williams 2011
 • Neonatal examination, spinal and cranial correction, v. Steve Williams 2011
 • Pregnancy and birth trauma, v. Steve Williams 2011
 • Functional anatomy for chiropractic, v. Vijay Pabbathi & Peter Miller 2010

Du kan kontakte Sine på mail sine@klinikundervaerk.dk eller ringe til klinikken på 20340934.

Du kan booke en tid til behandling eller finde dit hold online:

Book tid hos Sine

Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til kiropraktor behandling. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til din behandling hos Sine. Husk blot at informere om, at du er medlem, når du booker din tid.