BabyMotorik

Kom til babymotorik og få inspiration til leg og træning med din baby derhjemme.

Øvelserne på holdet er tilpasset din babys alder og motoriske udviklingstrin, og der vil være god tid til at gennemgå det hele.

Holdene er aldersopdelt for de små på 2-5 måneder og for de lidt større på 5-10 måneder. Vi har derudover også et hold i babymotorik for fædre på barsel.

Få inspiration til at støtte din babys motoriske udvikling gennem træning og leg

Din baby er i stor udvikling fra det øjeblik det er født, og især det første leveår har den motoriske udvikling fart. Til babyMotorik får du inspiration og hjælp til at støtte denne udvikling hos din baby. Vi har delt babymotorik op i to hold. Fælles for begge hold er fokus på bevægelse, aktiviteter og nærvær mellem forældre og barn. Vi skal tumle, trille, lege og udfordre sanserne.

Du vil som forældre få gode råd til lege og aktiviteter der støtter dit barns sansemotoriske udvikling. Øvelserne vil styrke kropsbevidsthed, og hjælpe din baby godt på vej gennem de forskellige udviklingstrin og motoriske milepæle. Der er sat god tid af til at gennemgå øvelserne og tilpasse til hvert enkelt barns udvikling.

Holdet for 2-5 måneder:
Her vil der være særligt fokus på den første tid som forældre, kontakt, nærvær, sansestimulerende øvelser, babymassage, bærestillinger og de første kolbøtter og leg.

Holdet for 5-10 måneder:
Her vil der være mere fart på, vi skal lære flere kolbøtter, høre fantastiske babygrin og have en dejlig tumlestund mellem forældre og barn, samt opleve nysgerrigheden til andre børn. Der vil være stort fokus på de individuelle motoriske udviklingstrin som i denne alder kan variere meget, samt inspiration til leg, musik og babytegn.

Er du far på barsel?

Så har vi et hold specielt til dig. FædreMotorik er et 4- eller 5-ugers forløb på et lukket hold kun for fædre.

Forløbet indeholder en blanding af; Teori om børns motoriske udvikling og milepæle, individuel tilpasset vejledning til dit barns nærmeste udviklingszone, undervisning og leg gennem kolbøtter og sansemotoriske aktiviteter, samt inspiration til leg og træningsøvelser derhjemme med din baby som vægt. 

Holdet har fokus på at lege og møde andre børn og deres fædre på barsel. Vi skal lege med balloner og sæbebobler, snakke om babytegn og sprog, kommende institutionsstart og bare have en hyggelig time med leg til jer og jeres baby. 

Du får tilsendt programmerne undervejs i forløbet, så du kan afprøve alle aktiviteter derhjemme, og der vil være god tid og plads til både pauser og give noget mad efterfølgende eller undervejs i timen.

Tanja starter løbende nye hold for fædre op.

Tilmeld forløb

Skal du og din baby med på holdet?

Det er et lille hyggeligt hold med plads til 6 babyer. Forløbene undervises af vores baby- og børnefysioterapeut Tanja. Hun vil tage sig godt af både dig og din baby og sørge for, at I bliver klædt godt på til at fortsætte træningen derhjemme.

Har du spørgsmål til hvilket hold der passer til dig og din baby, kan du kontakte Tanja direkte pr. mail; tanja@klinikundervaerk.dk – eller ring til klinikken på tlf. 20340934.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Tilmeld forløb

Næste holdstart

Baby 2-5 mdr.

  • Onsdag d. 20/3 kl. 10.00-11.00 v/Tanja (5 x træning)
  • Onsdag d. 1/5 kl. 10.00-11.00 v/Tanja (5 x træning)
  • Onsdag d. 5/6 kl. 10.00-11.00 v/Tanja (5 x træning)

Baby 6-10 mdr.

  • Onsdag d. 20/3 kl. 11.15-12.15 v/Tanja (5 x træning)
  • Onsdag d. 1/5 kl. 11.15-12.15 v/Tanja (5 x træning)
  • Onsdag d. 5/6 kl. 11.15-12.15 v/Tanja (5 x træning)

Instruktør

Tanja, fysioterapeut med specialeviden inden for babyområdet

Pris for forløb

750 kr.

Mødregruppeworkshop eller -forløb
Book en privat BabyMotorik workshop eller et forløb for dig og din mødregruppe.

Undervisningen tilpasses jeres ønsker, og øvelserne tilpasses naturligvis jeres babyers alder. Det hele tilsendes jer på skrift efterfølgende.

Kontakt klinikken for at høre nærmere på tlf. 20340934 eller mail hej@klinikundervaerk.dk – eller skriv direkte til Rikke eller Tanja.

Har din baby brug for fysioterapi?

Rikke og Tanja har stor viden og erfaring i at behandle babyer

Læs mere her
Har mor brug for træning?

I klinikken tilbyder vi flere forskellige efterfødselshold ugentligt

Læs mere her