Babymotorik

Kom til Babymotorik og få inspiration til, hvordan du kan træne med din baby derhjemme. Øvelserne er tilpasset din babys alder og udviklingstrin, og der er god tid til at gennemgå det hele. Holdet er for babyer på 3-8 mdr.

Støt din babys udvikling gennem træning og massage

Din baby er i stor udvikling hele det første år efter fødslen, og alt skal læres fra bunden.
Til babymotorik lærer du at støtte denne udvikling hos din baby og vi gennemgår, hvornår de forskellige øvelser giver mening at lave, set ud fra din babys alder.

Vi har fokus på øvelser, der træner din baby i at have god hovedkontrol, og ligge stabilt på maven, rulle fra ryg til mave og tilbage igen samt at krybe og kravle. Vi gennemgår også forskellige kolbøtter, nogle mere vilde end andre.

Hver time afsluttes med en beroligende babymassage, hvor du blandt andet lærer teknikker til at give ro inden sengetid, og forbedre din babys fordøjelse. Både øvelserne og massagen vil styrke kropsbevidstheden, og hjælpe din baby godt igennem de forskellige udviklingstrin. Der er sat god tid af til, at vi kan gennemgå øvelserne flere gange, og til at stille spørgsmål undervejs. Programmet sendes ud efter hver time, så du skal ikke huske på noget, men bare være tilstede sammen med din baby.

Skal du og din baby med på holdet?

Det er et lille hyggeligt hold, med plads til 5 babyer i alderen 3-8 mdr. Det er vores baby- og børnefysioterapeut Rikke, der står for holdet. Hun vil tage sig godt af både dig og din baby, og sørge at I bliver klædt godt på til at fortsætte træningen derhjemme.

Kontakt hende gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet, på tlf. 42 22 84 65 eller rikke@klinikundervaerk.dk.

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Covid-19: Læs om vores retningslinjer på vores info-side om Corona, som opdateres løbende jf. retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening.
Her skriver vi bl.a., hvad der sker, hvis holdforløbet må afbrydes grundet national eller regional nedlukning, samt hvilke smitteforebyggende tiltag vi gør i klinikken. Læs mere her.

Næste holdstart

  • Torsdag den 9/9 kl. 10.45-12.15 (4x træning)
  • Torsdag den 7/10 kl. 10.45-12.15 (4x træning)
  • Torsdag 11/11 kl. 10.45-12.15 (4x træning)

Instruktør

Rikke, fysioterapeut med specialeviden inden for babyområdet

Pris for forløb

750 kr.

Tilmeld forløb

Mødregruppeworkshop
Book en privat workshop til dig og din mødregruppe. Workshoppen tilpasses ud fra jeres ønsker, og kan være en kombination af babymotorik og babymassage, eller kun en af delene. Øvelserne tilpasses den alder jeres babyer er i, og det hele sendes ud på skrift efterfølgende.

Det er også muligt at booke jeres helt eget babymotorik forløb, hvor det kun er jer, der træner på holdet.

Kontakt Rikke for at høre nærmere, på tlf. 42 22 84 65 eller rikke@klinikundervaerk.dk

Har din baby brug for fysioterapi?

Rikke har stor viden og erfaring i at behandle babyer

Læs mere her
Har mor brug for træning?

I klinikken tilbyder vi flere forskellige efterfødselshold ugentligt

Læs mere her