Kiropraktik efter fødslen

OBS: Sine er på barsel til efteråret 2024

Klinikkens kiropraktor Sine tilbyder behandling til dig, der er blevet mor.

Kiropraktisk behandling til dig, der er blevet mor

Efterfødselskroppen kan være noget af et puslespil. Der kan være spændinger og kompensationer opstået under graviditeten som man måske først mærker efter fødslen. Selve fødslen er også hård ved bevægeapparatet. Det kan være stivhed og spændinger opstået under fødslen eller den bratte overgang mellem stor fysisk anstrengelse og relativt stillesiddende aktivitet. 

Rygsøjlen skal fra den ene dag til den anden vende tilbage til de normale kurver man har uden en gravid mave, det er noget af en omstilling og kan altså give stivhed i ryggens led og nedsætte bevægeligheden.

Sine ser desuden ofte kvinder med smerter i øvre ryg og nakke i forbindelse med amning. Senere hen kan det være smerter i forbindelse med at give plads til en lille en, når man sover eller som følge af løft. Der er altså stadig to der deler efterfødselskroppen i en lang periode.

Har du brug for kiropraktisk behandling?

Sine har stor viden og erfaring, og står klar til at hjælpe dig.

Hun kan kontaktes helt uforpligtende via mail sine@klinikundervaerk.dk eller ved at ringe til klinikken på tlf. 20340934.

Book en tid i dag

Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til din kiropraktiske behandling i klinikken, da vi samarbejder med Danmark. Husk blot at give Sine information herom, så hun kan registrere dit tilskud. Du kan ikke bruge en henvisning fra din læge her hos os.

Klinikkens tre GynObs fysioterapeuter kan hjælpe dig, der oplever

Problemer med bækkenbunden efter din fødsel

Læs mere
Vi tilbyder ugentligt flere hold i

EfterfødselsPilates

Læs mere her