Oplever du problemer med dit underliv?

Vi er specialiseret i at undersøge, behandle og genoptræne problematikker relateret til bækkenbunden og underlivet hos både mænd og kvinder.

I klinikken er fire af fysioterapeuterne, Anne Sofie, Michelle, Anette og Mette, efteruddannet til UroGynObs fysioterapeuter.
Det betyder, at vi er specialiseret i at undersøge og behandle problematikker relateret til bækkenbunden hos både mænd og kvinder.
Vi arbejde alle med bækkenbunden i et helhedsorienteret perspektiv, og derfor er du sikret en behandling, der tager højde for alle de faktorer, der er i spil hos netop dig. I det daglige sparrer og samarbejder vi tæt, hvilket er din sikkerhed for høj kvalitet i den behandling og vejledning, du modtager hos os.

Du kan også modtage behandling hos klinikkens sexolog Lea, der tilbyder vaginal terapi til kvinder med smerter i underlivet.

Vi tilbyder specialiseret behandling af underlivsgener til:

Kvinder

Mænd

Hvad er en UroGynObs fysioterapeut?

Når man er uddannet til “UroGynObs Fysioterapeut” betyder det, at man har taget efteruddannelse indenfor det urologiske, gynækologiske og obstetriske felt.

Helt overordnet er man specialiseret i at arbejde med mennesker der har problemer i bækkenområdet/underlivet:
– Urologi er læren om sygdomme i urinvejene og mandens kønsorganer.
– Gynækologi er læren om sygdomme i de kvindelige kønsorganer; både det reproduktive system, skeden og området omkring vulva.
– Obstetrik er læren om graviditet og fødsel.

Anette, Anne Sofie, Michelle og Mette er alle uddannet hos DUGOF (Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi) som er et af de faglige selskaber under Dansk Selskab for Fysioterapi.

Vi tager alle løbende mere efteruddannelse, så du altid er sikret bedst mulig behandling hos os.
Udover mere uddannelse sætter vi hver eneste måned tid af til at holde sparringsmøder. Vi holder desuden løbende netværksmøder med andre UroGynObs fysioterapeuter, som vi både erfaringsudveksler viden og behandlingsteknikker med.

Hvis du ikke bor i nærheden af Aarhus, kan du finde din nærmeste UroGynObs fysioterapeut på denne behandlerliste.

Nysgerrig efter mere viden?

Vi udgiver løbende nye faglige blogindlæg

Se alle blogindlæg

Vi fokuserer på dig

Mød vores behandlere