Tilskud til behandling og træning i klinikken

Der er flere muligheder for at få tilskud til din behandling og træning i klinikken.

Herunder kan du læse mere om hvordan.

Hvordan kan jeg få tilskud?

Klinikken er en privat specialeklinik uden ydernummer, hvorfor det offentlige ikke giver tilskud til din behandling. Du kan derfor ikke bruge din henvisning fra lægen hos os. Men selvom vi ikke kan modtage henvisninger, betyder det ikke, at vi ikke kan samarbejde med din læge. Efter aftale med dig, kan vi sende besked om vores faglige vurderinger til din læge, gynækolog, speciallæge eller sygehuset.

Der er dog andre muligheder for tilskud hos os:

Private Sundhedsforsikringer

Hvis du (eller din partner) har en privat sundhedsforsikring, fx gennem arbejde eller pensionsselskab, skal du kontakte dem inden forløbet i klinikken startes op, for at høre om de yder tilskud til din behandling.
Det er forskelligt hvor meget forsikringsselskaberne dækker, men chancen for at du kan få dem til at dække en andel af behandlingsprisen er stor.

En privat sundhedsforsikring dækker ofte både fysioterapeutisk behandling, zoneterapi og kiropraktik. Hvis din sundhedsforsikring tilbyder frit behandlingsvalg,  kan du vælge os. Alle fysioterapeuter og vores kiropraktor er autoriserede, og vores zoneterapeut er RAB-godkendt.

Vær opmærksom på, at hvis du skal have tilskud til fysioterapi, vil nogle sundhedsforsikringer kræve en henvisning til fysioterapi fra din læge, selvom du ikke kan bruge henvisningen i vores klinik.

I langt de fleste tilfælde tager vi os af opkrævningen til dit forsikringsselskab. Husk blot at medbringe dit forsikringsbrev/behandlerbrev, ved din første konsultation i klinikken.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om vi samarbejder med dit forsikringsselskab, må du endelig kontakte os på hej@klinikundervaerk.dk eller ved at ringe til klinikken på 20340934.

Sygeforsikring “Danmark”

Det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” til din behandling ved klinikkens fysioterapeuter, kiropraktor og zoneterapeut samt til fødselsforberedelse ved vores jordemoder.

Derudover er det ligeledes muligt at opnå tilskud til den fysioterapeutiske holdtræning, hvis opfylder følgende krav fra Sygeforsikring “Danmark”:

  • Du skal være medlem af Sygeforsikringen ”Danmark”.
  • Du skal være henvist til holdtræning af en af vores fysioterapeuter her i klinikken. Dvs. at du skal tilses ved en individuel fysioterapeutisk konsultation forud for opstart på holdet, hvor fysioterapeuten herefter henviser dig til holdtræning som en del af din behandlingsindsats, hvis dette vurderes nødvendigt.
  • Der skal være et specifikt behandlingsmæssigt fokus. Det kan fx være behandling af bækkensmerter, rygsmerter, inkontinens eller anden problematik. ”Danmark” yder ikke tilskud til forebyggende og vedligeholdende træning.

Tilskud til holdtræning fra Sygeforsikring “Danmark”: 59 kr. pr. træning. (Max 600 kr pr. 12 måneder)

Hvis du skal modtage tilskud fra ”Danmark” til din holdtræning, så skal du ikke selv tilmelde dig holdet via vores onlinebooking. Din fysioterapeut i klinikken, som henviser dig til holdet, tilmelder dig holdet og sikrer, at din indberetning til ”Danmark” foretages. Kontakt din fysioterapeut eller klinikken, hvis du har spørgsmål vedr. dine muligheder for at få tilskud til træning.

Alle instruktører på vores pilateshold er uddannede fysioterapeuter. Træningen inspireres af pilates men opbygges først og fremmest af fysioterapeutisk viden om kropsfunktion og genoptræning.