Parkering ved klinikken

Du kan parkere gratis de første to timer, men du skal stadig registrere din parkering ved at anvende parkeringsautomat eller parkerings-app, når du ankommer. Det er ikke nok kun at sætte p-skiven.

Parkeringsregler på Frederiksbjerg

Velkommen til Klinik Underværk, som ligger på Frederiksbjerg – Strandparken 6 i Aarhus C.
Vi har klinik i underetagen med egen indgang for enden af en gul bygning. Indgangen finder du lettest fra Hendrik Pontoppidans Gade, hvor du også kan parkere, hvis du ankommer i bil.

Fra d. 15. april 2020 er der blevet indført betalingsparkering på vores gade og på resten af Frederiksbjerg. Du kan parkere gratis de første to timer, men du skal stadig registrere din parkering ved at anvende parkeringsautomat eller parkerings-app, når du ankommer. Det er ikke nok kun at sætte p-skiven.

Vi er glade for indførslen af betalingsparkering, da det nu giver jer mulighed for at parkere lige udenfor eller tæt ved klinikken indenfor størstedelen af vores åbningstid. Er der ikke ledige parkeringspladser på Hendrik Pontoppidans Gade, så er der mange parkeringsmuligheder på de tilstødende gader. Betaling og registrering af parkering er efter samme regler.

Du kan anvende en af følgende app’s til at registrere din parkering: easypark, ParkOne, PARKPARK, ParkMan, OK, Parkometer

Det kan være en fordel at hente app’en hjemmefra, registrere din nummerplade, betalingsoplysninger mm., så du ikke skal tænke på det, når du ankommer første gang.

Ønsker du at anvende parkeringsautomat i stedet for app, så kan parkeringsskiltene guide dig til den nærmeste.

Er du i tvivl, så spørg os, når du ankommer til klinikken. Så skal vi hjælpe dig.