Parkering ved klinikken

Du kan parkere gratis de første to timer, men du skal stadig registrere din parkering ved at anvende parkeringsautomat eller parkerings-app, når du ankommer. Det er ikke nok kun at sætte p-skiven.

Parkeringsregler på Frederiksbjerg

Velkommen til Klinik Underværk, som ligger på Frederiksbjerg – Strandparken 6 i Aarhus C.
Vi har klinik i underetagen med egen indgang for enden af den gule bygning. Indgangen finder du lettest fra Hendrik Pontoppidans Gade, hvor du også kan parkere, hvis du ankommer til klinikken i bil.

I området omkring klinikken er der betalingsparkering, men du kan parkere her gratis de første to timer. Du skal dog huske at registrere din parkering ved at anvende parkeringsautomat eller parkerings-app, når du ankommer. Det er ikke nok kun at sætte p-skiven, selvom du ikke skal parkere længere tid end den gratis periode.

Du kan anvende en af følgende app’s til at registrere din parkering: easypark, ParkOne, PARKPARK, ParkMan, OK, Parkometer

Det kan være en fordel at hente app’en hjemmefra, registrere din nummerplade, betalingsoplysninger mm., så du ikke skal tænke på det, når du ankommer første gang.

Ønsker du at anvende parkeringsautomat i stedet for app, så kan parkeringsskiltene guide dig til den nærmeste, når du har parkeret.

Er du i tvivl, så spørg os, når du ankommer til klinikken. Så skal vi hjælpe dig.