Michelle Bjerregaard

Jeg er Michelle, og jeg er GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør her i Klinik Underværk.

Bag de gule facader i Strandparken er jeg blevet taget med storm. Siden jeg for første gang kradsede i overfladen til gynobs-specialet, var jeg solgt. Specialet er en lille gren indenfor fysioterapi, men et stort og vigtigt berøringsområder, når vi taler om kvindesundhed.
Allerede under min uddannelse til fysioterapi oplevede jeg en spirende interesse for kvindekroppen. En interessere der sidenhen har udviklet sig til en stor passion for mig. Kvindesundhed er desværre ikke et attraktivt forskningsområde, hvorfor der endnu mangler (meget) viden indenfor behandling af mange gener relateret hertil. Bare fordi forskningen ikke føler sig draget af kvindekroppen, er den bestemt ikke mindre vigtig, tværtimod. 

Som gravid og nybagt mor kan man let blive overvældet af forventninger, skræmmebilleder og myter, som kan gøre det svært at navigere i, hvad der føles rigtigt for lige netop dig. Jeg oplever, at mange kvinder føler sig alene med sin problematik og har svært ved at række ud efter hjælp, fordi de netop ikke ved, hvor hjælpen skal søges. Gennem mit arbejde vil jeg være med til at skabe viden indenfor underbelyste områder, give kvinder muligheden for at skabe omsorg for egen krop og være med til at bryde nogle af de mange tabuer, der er forbundet med blandt andet bækkenbundsproblematikker.

Som fysioterapeut er det min fornemste opgave at skabe et behandlingsforløb, hvor du føler dig forstået og inddraget, så jeg bedst muligt kan behandle, guide og støtte dig i forhold til netop dit ståsted. Jeg tror på, at tryghed og forståelse for egen situation bidrager til bedre resultater i forløbet.

Som et supplement til mine konsultationer i behandlingsrummet, er jeg uddannet pilatesinstruktør. Pilates er i mine øjne et fremragende redskab til at opnå kontakt til kroppen gennem bevægelse. Bækkenbunden inddrages aktivt i træningen, hvor særligt styrke og stabilitet af kroppens kernemuskulatur er i fokus. Nogle fokusområder der støtter godt op om behandlingen af mange af de problematikker, der går igen hos den gravide samt efterfødselskroppen.
Jeg føler mig heldig med, at min arbejdsdag kan kombineres med pilates, da bevægelse og glade kvinder, fylder mig med energi. En energi jeg tydeligt kan mærke bliver overført til mine behandlinger samt mit nærvær med mine kollegaer. 

Jeg trives i udvikling og elsker at blive klogere indenfor specialerne, så jeg hele tiden former og udvikler min faglige profil. Der findes så mange gode fysioterapeutiske redskaber, så jeg kan i sandheden slet ikke lade være med at være nysgerrig og udvikle mig indenfor det felt, jeg brænder for. 

Privat bor jeg med min kommende mand (stort at “sige højt”) Frederik i hjertet af Århus. En løbetur i naturen efterfulgt af en god kop kaffe, er noget der lader min batterier op. Generelt elsker jeg at kredse om det jeg laver, og putte glimmer på de små ting i hverdagen. Jeg er mester i at hygge – jeg nyder at bruge min tid med mine nærmeste, lækkert mad og et godt glas vin i ny og næ.

Uddannelse, certificeringer og kurser:

 • Efteruddannelse til Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapeut, DUGOF
  • Modul 1: Undersøgelse og behandling af voksne med inkontinens, 2022
  • Modul 2: Undersøgelse og behandling af dysfunktioner i bækkenbunden, 2023
  • Modul 4: Sexologi for fysioterapeuter som arbejder med urologiske, gynækologiske og obstetriske patienter, 2023
 • Uddannet FysioPilates instruktør, 2021.
 • Professionsbachelor i fysioterapi, VIA Univercity College, 2020.
 • Tarmsystemet og den kvindelige cyklus, v. Jens Gram, 2023
 • Introkursus til vaginal-pessarer v. Mette Kjær Larsen, 2023
 • Bækkenet og arvæv i underlivet med udgangspunkt i graviditet og postpartum problemstillinger, v. Jens Gram, 2022
 • Funktionel træning med fokus på Rectus diastase og bækkenbunden v. Elin Solheim., 2022.
 • McKenzie Part A, lænderyggen, 2020.
Klinik Underværk

Du kan kontakte Michelle på mail michelle@klinikundervaerk.dk eller ringe til klinikken på 20340934.

Du kan booke en tid til behandling eller finde dit hold online:

Book tid hos Michelle

Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til al fysioterapeutisk behandling og træning. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til din behandling eller træning hos Michelle. Husk blot at informere om, at du er medlem, når du booker din tid.

Vores specialeklinik er ikke en del af den offentlige overenskomst. Derfor kan du ikke bruge en henvisning fra lægen hos os.