Gener efter brystoperation

Oplever du senfølger efter MammaCancer? Rigtig mange kvinder med gener efter brystoperation oplever gavnlig effekt af fysioterapi. Vi kan hjælpe dig her i Klinik Underværk.

Senfølger efter MammaCancer

Anette er uddannet i Tørsleff Metoden – en indsats kombineret af manuel behandling og øvelsesterapi til kvinder med senfølger efter brystkræft. Metoden er udviklet af fysioterapeut Kirsten Tørsleff.

Mål med behandling og indsats er at nedsætte de smerter og gener, som du måtte opleve i efterforløbet af dit brystkræftforløb. Et mål med indsatsen vil typisk også være bedre din funktionelle bevægelighed i din skulder, så du får lettere ved de opgaver, som din hverdag kræver af dig.

Anette udfører blid manuel behandling i kombination med vejledt og specifik øvelsesterapi. Behandlingen har fokus på at afspænde bindevævet i arvævsområdet ved myofasciel release teknikker og mobilisere nervevævet med neurodynamiske teknikker.

Desuden at styrke svækkede muskler omkring dit skulder- og brystområde og øge bevægeligheden i dit skulderled og dine ribbensled med ledmobiliserende teknikker.

Din terapeut instruerer dig i øvelser efter Tørsleffmetoden samt pilatessekvenser af øvelser sammensat specifikt til dit behov og efter de mål, som vi har aftalt sammen.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller book tid til din 1. konsultation, fysioterapi hos fysioterapeut Anette Meier Iversen.

Skal vi hjælpe dig med gener efter brystoperation?

I tvivl? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale på mail eller telefon.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, så udfyld vores kontaktformular og skriv gerne lidt om dig selv og dine udfordringer, så vil vi vende tilbage med hjælp der passer lige til dig.

Book en tid i dag

Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til din behandling eller træning her hos os, da vi er fysioterapeuter og samarbejder med Danmark. Er du medlem og ønsker tilskud, så informer os herom, så vi kan registrere dit tilskud. Du kan ikke bruge en henvisning fra din læge her hos os.