Fysioterapeutisk fødselsvejledning

Fysioterapeutisk fødselsvejledning er et tilbud til dig, som er højgravid og som ønsker at optimere din krop frem mod fødslen, og få en indsigt i hvad netop din krop har brug for. 

Hvad er fysioterapeutisk fødselsvejledning?

Gennem særlige behandlingsteknikker og relevante øvelser, afspændes og modnes din krop, og der skabes gode pladsforhold omkring dit bækken og din livmoder, sådan at din krop kan arbejde optimalt og uforstyrret, når fødslen går i gang. 

Du vil samtidig blive vejledt i, hvordan du derhjemme kan understøtte det fine arbejde, som din krop naturligt er i gang med, i ugerne op til din fødsel. Dette hjælper til at vedligeholde det gode udgangspunkt for kroppen, men det vil også give dig en bedre fornemmelse af, hvad din krop kan, og hvilke øvelser og positioner, som passer godt til dig. Denne indsigt og forståelse, kan du tage med dig i fødslen, og gør, at du i højere grad kan tage ejerskab. 

Da en lige så vigtig del af forberedelsen til din fødsel, er det mentale arbejde, vil der også være afsat tid til at reflektere over dine ønsker og forventninger til fødslen, og eventuelle bekymringer. På denne måde får du mulighed for at mærke efter, og finde frem til, om der er noget som skal bearbejdes forinden fødslen, og som kan være godt at få vendt med din partner eller andre i dit netværk.

Mail fra tidligere klient:

“Kære Rikke,
Du får lige en fødselsopdatering; Jeg endte med at føde onsdag d. 31 maj om morgenen. 

Det var min drømmefødsel, og jeg er fuldstændig overbevist om, at det gik så godt takket være dig, og din hjælp! Både massage, rebozo og de mange gode fif! 

Veerne startede kl. 01.00 om natten, kl. 05.20 gik mit vand, som var helt grønt. Vi hastede derfor på Skejby for at finde ud af, at jeg var 10 cm åben. Jeg begyndte derfor at presse med det samme uden smertelindring. Kl. 06.54 var hun født. Det gik så stærkt det hele, men det var på ingen måde en traumatisk oplevelse, og jeg følte mig meget tilstede. 

Tusind tak for al hjælpen forinden min fødsel. Det var virkelig guld værd. Jeg er overbevist om, at meget af det forarbejde du hjalp med, gjorde det til en god oplevelse at føde.”

Har du behov for fysioterapeutisk fødselsforberedelse?

Det er vores fysioterapeut og fødselsvejleder, Rikke Lindgaard, som tilbyder fysioterapeutisk fødselsvejledning i klinikken.

Tiderne kan bookes som enkeltstående aftaler, eller de kan sammensættes til et forløb, hvortil det også er muligt at booke en partnersession.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere, kan Rikke kontaktes direkte på mail rikke@klinikundervaerk.dk

Book en tid i dag

Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, så kan du få tilskud til dine behandlinger hos fysioterapeuterne i klinikken. Sygeforsikring Danmark giver tilskud til al fysioterapeutisk behandling. Husk blot at informere os om, at du er medlem, når du booker din tid.
Du kan ikke bruge en henvisning fra din læge her hos os.

Vores jordemoder Gitte Thetmark tilbyder

fødselsforberedelse til "Den bedste fødsel".

Læs mere
Rikke tilbyder fysioterapeutisk fødselsvejledning på hold

der gør dig "Klar til din Fødsel".

Læs mere