Holdtræning

Vi tilbyder et seks-ugers holdforløb med undervisning i fertilitetsfremmende træningsterapi og livsstil. Holdet henvender sig til alle kvinder, som gennem træning og livsstilsændring, ønsker naturligt at øge deres chancer for graviditet samt mindske risikoen for tidlig abort.

Fertilitetsfremmende øvelsesterapi på hold

Undervisningen foregår på små hold af max 5 deltagere.
Forløbet består af seks træninger af halvanden times varighed. Hver gang vil vi berøre et tema med tilknytning til fertiliteten, fx stress og vejrtrækning, motionsvaner, holdning og siddestillinger, bækkenbund mv.

Gennem forløbet lærer du et specifikt fertilitetsfremmende øvelsesprogram efter Mojzisova-metoden, som tilpasses dig individuelt. Du opfordres til at udføre øvelsesprogrammet dagligt derhjemme, og vi vil sikre dig, at du i holdforløbet tilrettes ugentligt, så øvelserne giver dig bedst effekt. Holdtræning giver os som behandlere god mulighed for at iagttage, hvordan du bevæger din krop samt følge din udvikling i dit arbejde med øvelsesterapien.

Mojzisova-metoden har gennem forskning vist sig, at kunne firedoble en kvindes chance for at opnå en naturlig graviditet. Træningen kan også med stor fordel benyttes som forberedelse til eller samtidig med medicinsk fertilitetsbehandling.

Øvelserne er behagelige og har fokus på at stabilisere og mobilisere lænde/bækkenområdet, fremme cirkulationen i underlivet og øge blodflowet til de reproduktive organer.

Gennem træningen kan du desuden opleve, at gener og symptomer som uregelmæssig menstruation, cyklussmerter, fordøjelsesproblemer og smerter i bækken- og lænderegion mindskes og normaliseres igen.

Lukket forum for kvinder i lignende situation

Holdundervisningen giver dig desuden mulighed for at tale i et lille lukket forum med kvinder i en lignende situation som dig selv. Der vil være god tid til at erfaringsudveksle og dele oplevelsen af at være barnløs med andre, hvilket kan være en hjælp til bedre at kunne rumme din situation.

Næste holdforløb starter d. 23. januar kl 17.30-19, og slutter igen d. 5. marts (ingen træning i uge 7). Det koster 1.440 kr at deltage. Tilmelding sker online her.
Du får udlevet et beskrivende øvelseskompendium samt tilsendt videomateriale. Du bliver altså rigtig godt klædt på til at arbejde videre med programmet efter endt forløb.

Holdtræningen kan med fordel suppleres med individuel fertilitetsfremmende behandling i klinikken, hvis der vurderes et behov for dette.

Vil du prøve kræfter med vores holdtræning?

Næste holdforløb starter d. 23. januar kl 17.30-19, og slutter igen d. 5. marts (ingen træning i uge 7). Det koster 1.440 kr at deltage. Tilmelding sker online, klik på knappen.

Book en plads i dag
Nysgerrig efter mere?

Besøg vores blog

Se alle blogindlæg
Vi fokuserer på dig

Lær klinikken at kende

Mød vores behandlere