SeniorPilates

Lad os præsentere dig for SeniorPilates – holdtræning for dig, der er senior, og har lyst til at træne sammen med os her i Klinik Underværk i Strandparken på Frederiksbjerg.

Træn trygt i dejlige omgivelser

Vi elsker pilates – det er en god træningsform af mange grunde. Pilates er rigtig godt for dig, der gerne vil arbejde med din fleksibilitet, styrke og stabilitet, så du kan opretholde et aktivt liv. Og rigtig godt for dig, der gerne vil forebygge eller holde gener i skak, ved at træne sundt med en fysioterapeut på sidelinjen.

Vi træner på måtte, hvor din egen kropsvægt er din modstand, og vi tager pilatesredskaber i brug for at øge sværhedsgraden og gøre det sjovere. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træning.

Alle niveauer er velkomne, og der tages højde for skader og skavanker. Her kan du træne trygt i dejlige omgivelser. Træningen foregår i et roligt tempo med kontrollerede øvelser, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Træningen er både for kvinder og mænd.

Vil du prøve kræfter med SeniorPilates?

Et forløb varer typisk 8-10 uger, med én ugentlig træning, afhængig af perioden med helligdage og ferier. Når et forløb slutter, så starter der typisk et nyt, med mulighed for, at du kan fortsætte din træning.

Vi træner på små, hyggelige og trygge hold med max 8 deltagere. Din instruktør er kompetent og empatisk, hun er opmærksom på dig og guider dig grundigt.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt klinikken på tlf. 20 34 09 34 eller skrive til mette@klinikundervaerk.dk

Du tilmelder dig holdet samt betaler via vores onlinebooking.

Hvornår er træningen:

  • Tirsdag d. 2/4 kl. 11.15-12.15 v/Mette (7 x træning)
  • Tirsdag d. 21/5 kl. 11.15-12.15 v/Mette (6 x træning)

Instruktør

Mette, GynObs fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Pris

140 kr. pr. træning. Man tilmelder sig et helt forløb, og betaler samlet ved tilmelding.

Tilmeld forløb