SeniorPilates

Lad os præsentere dig for SeniorPilates – holdtræning for dig, der er senior, og har lyst til at træne sammen med os her i Klinik Underværk i Strandparken på Frederiksbjerg.

Træn trygt i dejlige omgivelser

Vi elsker pilates – det er en god træningsform af mange grunde. Pilates er rigtig godt for dig, der gerne vil arbejde med din fleksibilitet, styrke og stabilitet, så du kan opretholde et aktivt liv. Og rigtig godt for dig, der gerne vil forebygge eller holde gener i skak, ved at træne sundt med en fysioterapeut på sidelinjen.

Vi træner på måtte, hvor din egen kropsvægt er din modstand, og vi tager pilatesredskaber i brug for at øge sværhedsgraden og gøre det sjovere. Åndedrættet integreres som en naturlig del af træning.

Alle niveauer er velkomne, og der tages højde for skader og skavanker. Her kan du træne trygt i dejlige omgivelser. Træningen foregår i et roligt tempo med kontrollerede øvelser, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Træningen er både for kvinder og mænd.

Vil du prøve kræfter med SeniorPilates?

Forløbet varer 6-10 uger, med 1 times træning pr. uge.
Vi træner på små, hyggelige og trygge hold med max 7 deltagere. Du vil møde en venlig instruktør, som er opmærksom på dig og guider dig grundigt.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så kontakt Mette på tlf. 20 34 09 34 eller mette@klinikundervaerk.dk

Tilmelding og betaling sker online, klik på knappen.

Næste holdforløb

  • Man. d. 31/8 kl. 9.30-10.30 v/Mette (6 x træning)
  • Man. d. 19/10 kl. 9.30-10.30 v/Mette (10 x træning)

Instruktør

Mette, fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Pris

125 kr. pr. træning som betales samlet ved tilmelding.

Tilmeld forløb