Covid-19

Du skal ikke fremvise Coronapas for at komme til fysioterapeutisk behandling eller massage, fødselsforberedelse eller træning i klinikken.

Men hvis du skal til zoneterapi, akupunktur, parterapi eller yoga, skal du kunne fremvise gyldigt coronapas.

Alle behandlere tilknyttet klinikken er færdigvaccineret.

Hvilke forbehold tager klinikken ift. Covid-19?

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. Covid-19, og derfor gør følgende sig gældende i klinikken, når du kommer til behandling eller træning i klinikken:

  • MISTANKE OM COVID-19: Hvis du har mistanke om eller symptomer på Covid-19, må du IKKE møde op til din behandling eller træning i klinikken. Du bedes aflyse på tlf. 20 34 09 34 eller direkte til din behandler pr. mail.
  • CORONAPAS: Du skal ikke vise Coronapas for at komme til fysioterapeutisk behandling, massage eller træning. Men hvis du skal til behandling hos Maria (zoneterapi), Rikke (akupunktur) eller Lea (sexolog og parterapeut) skal du have gyldigt coronapas.
  • MUNDBIND: Du skal igen bære mundbind eller visir, når du opholder dig i klinikken eller er til behandling. Det er muligt at købe et mundbind i klinikken til 5 kr., hvis du har glemt det ved ankomst.

TRÆNING PÅ HOLD

  • CORONAPAS: Du skal ikke vise Coronapas for at komme til fysioterapeutisk træning i klinikken.
  • ONLINE: Vi tilbyder i øjeblikket at livestreame vores holdtræning, så du som deltager har mulighed for at træne med hjemmefra via Zoom, hvis du skulle blive forhindret i fremmøde eller har det bedst med at træne med derhjemme.
  • MUNDBIND: Du skal have mundbind på til din træning, når du ankommer, bevæger dig rundt i klinikken og i træningsstudiet. Under træningen på måtten er det tilladt at tage mundbindet af. Din instruktør placerer jer med god afstand, og hun bærer mundbind under hele undervisningen.
  • AFLYSNING AF HOLD: I tilfælde af, at vi ikke har mulighed for at fuldføre dit holdforløbet grundet corona-nedlukning, så vil vi enten udsætte de resterende træningsgange, tilbyde dig et gavekort til klinikken eller give dig mulighed for at få pengene retur.

Vi holder os hele tiden opdateret ift. nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening Danske Fysioterapeuter. Derfor vil forbeholdene muligvis ændre sig.

Vi glæder os til at tage imod dig, og vi er glade for, at vi fortsat kan byde dig trygt velkommen i vores klinik.