Covid-19

Hvilke forbehold tager klinikken ift. Covid-19?

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. Covid-19, og derfor gør følgende sig gældende i klinikken, når du kommer til fysioterapeutisk træning eller behandling:

  • MISTANKE OM COVID-19: Hvis du har mistanke om eller symptomer på Covid-19, må du IKKE møde op til din behandling eller træning i klinikken. Du bedes aflyse på tlf. 20 34 09 34 eller direkte til din behandler pr. mail.
  • MUNDBIND: Du bedes bære mundbind, når du træder ind i klinikken, færdes rundt i klinikken, og imens du venter i vores venteværelser. Ved din konsultation og behandling skal både du og din behandler bære mundbind, når I er tættere på hinanden end 1 meter. Du behøver ikke at bære mundbind under din holdtræning, men bær mundbind indtil du lander på din træningsmåtte, og idet du forlader den igen. Har du glemt dit mundbind, så kan du købe et i klinikken til 10 kr. Din instruktør på dit hold bærer mundbind.
  • HOLD: Vi overholder alle regler vedr. forsamlingsforbuddet. Vi indretter træningsstudiet, så alle har mest mulig afstand og ansigtet i samme retning. Alle træningsredskaber og måtter sprittes af efter hver undervisning.
  • AFLYSNING AF HOLD: I tilfælde af, at vi ikke har mulighed for at fuldføre dit holdforløbet grundet corona-nedlukning, så vil vi enten udsætte de resterende træningsgange, tilbyde dig et gavekort eller at få pengene retur.
  • PAUSER: Vi afsætter tid mellem alle vores behandlinger og hold, så vi har god tid til at spritte af, lufte ud, skifte lagen og gøre behandlerrummet eller studiet klar til dig.
  • MØD TIL AFTALT TID: Du bedes først møde op til aftalt tid, så vi minimerer antallet af klienter i vores venteværelser.
  • HÅNDSPRIT: Vi har håndsprit tilgængeligt i alle rum, og vi beder dig om at spritte dine hænder af, når du kommer til klinikken, og når du går igen.
  • KAFFEBAR: Vi kan desværre ikke servere hverken vand, the eller kaffe til jer på nuværende tidspunkt. Derfor opfordrer vi til, at du selv medbringer egen vandflaske.

Vi holder os hele tiden opdateret ift. nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening Danske Fysioterapeuter. Derfor vil forbeholdene muligvis ændre sig.

Vi glæder os til at tage imod dig, og vi er glade for, at vi fortsat kan byde dig trygt velkommen i vores klinik.