Covid-19

Her kan du læse, hvilke retningslinjer der gør sig gældende, når du kommer til behandling og træning i klinikken.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. Covid-19, og vi tager en masse smitteforebyggende hensyn, så vi passer på hinanden og så du trygt kan komme i klinikken.

Alle behandlere tilknyttet klinikken er vaccinerede.

Hvilke forbehold tager klinikken ift. Covid-19?

Følgende gør sig lige nu gældende i klinikken, når du kommer til behandling eller træning:

  • MISTANKE OM COVID-19: Hvis du har mistanke om eller symptomer på Covid-19, må du IKKE møde op til din behandling eller træning i klinikken. Du bedes aflyse på tlf. 20 34 09 34 eller direkte til din behandler pr. mail.
  • CORONAPAS: Du skal ikke vise Coronapas.
  • MUNDBIND: Det er ikke længere et krav, at du bærer mundbind eller visir, når du opholder dig i klinikken eller er til behandling eller træning. Din behandler bærer heller ikke mundbind længere.
    Hvis du fortsat gerne vil have, at der bruges mundbind ved din behandling, er det naturligvis et ønske, vi imødekommer. Skriv det gerne som en note ved din onlinebookingen eller send os en mail på forhånd. Så har vi det på, når vi tager imod dig.

TRÆNING PÅ HOLD

  • CORONAPAS: Du skal ikke vise Coronapas for at komme til træning i klinikken.
  • ONLINE: Vi tilbyder i øjeblikket at livestreame vores holdtræning, så du som deltager har mulighed for at træne med hjemmefra via Zoom, hvis du skulle blive forhindret i fremmøde, har det bedst med at træne med derhjemme eller er i coronaisolation.
  • MUNDBIND: Du skal ikke bære mundbind ved din træning i klinikken.
  • AFSTAND: Din instruktør placerer jer med god afstand i studiet for at forebygge eventuel smitte.
  • AFLYSNING AF HOLD: I tilfælde af, at vi ikke har mulighed for at fuldføre dit holdforløbet grundet corona-nedlukning, så vil vi enten udsætte de resterende træningsgange, tilbyde dig et gavekort til klinikken eller give dig mulighed for at få pengene retur.

Vi holder os hele tiden opdateret ift. nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening Danske Fysioterapeuter. Derfor vil forbeholdene muligvis ændre sig.

Vi glæder os til at tage imod dig, og vi er glade for, at vi fortsat kan byde dig trygt velkommen i vores klinik.

Opdateret d. 1/2-22