Covid-19

Du skal ikke fremvise Coronapas for at komme til fysioterapeutisk behandling, massage, zoneterapi, akupunktur, fødselsforberedelse eller træning i klinikken.

Hvilke forbehold tager klinikken ift. Covid-19?

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. Covid-19, og derfor gør følgende sig gældende i klinikken, når du kommer til fysioterapeutisk træning eller behandling:

  • MISTANKE OM COVID-19: Hvis du har mistanke om eller symptomer på Covid-19, må du IKKE møde op til din behandling eller træning i klinikken. Du bedes aflyse på tlf. 20 34 09 34 eller direkte til din behandler pr. mail.
  • CORONAPAS: Du skal ikke vise Coronapas for at komme til fysioterapeutisk behandling, massage eller træning.
  • MUNDBIND: Det er ikke længere et krav, at du bærer mundbind eller visir, når du opholder dig i klinikken. Men hvis du ønsker det, og ligeledes gerne vil, din behandler har mundbind på, kan du informere om det ved ankomst eller booking.

TRÆNING PÅ HOLD

  • CORONAPAS: Du skal ikke vise Coronapas for at komme til fysioterapeutisk behandling, massage eller træning.
  • ONLINE: Vi tilbyder i øjeblikket at livestreame vores holdtræning, så du som deltager har mulighed for at træne med hjemmefra via Zoom, hvis du skulle blive forhindret i fremmøde eller har det bedst med at træne med derhjemme.
  • MUNDBIND: Det er ikke længere et krav, at du bærer mundbind eller visir, når du opholder dig i klinikken.
  • AFLYSNING AF HOLD: I tilfælde af, at vi ikke har mulighed for at fuldføre dit holdforløbet grundet corona-nedlukning, så vil vi enten udsætte de resterende træningsgange, tilbyde dig et gavekort til klinikken eller give dig mulighed for at få pengene retur.

Vi holder os hele tiden opdateret ift. nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og vores fagforening Danske Fysioterapeuter. Derfor vil forbeholdene muligvis ændre sig.

Vi glæder os til at tage imod dig, og vi er glade for, at vi fortsat kan byde dig trygt velkommen i vores klinik.