Gitte Thetmark

Jeg hedder Gitte Thetmark. Jeg er praktiserende jordemoder i en kendt-jordemoder-ordning i Horsens, instruktør i Smertefri Fødsel og indehaver af “den bedste fødsel”
Jeg har været jordemoder i mange år, og startede i 2016 min egen virksomhed, hvor jeg tilbyder fødselsforberedelse med teknikkerne fra Smertefri Fødsel, (hold og individuelle forløb), brush-ups, samtaler før og efter fødslen og foredrag.
I klinikken tilbyder jeg fødselsforberedelse med efterfødselscafe og samtaler. Min ambition er at give dig den bedste fødsel med god, konkret mental og kropslig forberedelse.
Jeg kombinerer på bedste vis min jordemoderfaglighed og min instruktøruddannelse med henblik på at give dig den bedste fødsel. Jeg ser det som en kæmpe fordel, at jeg udover min virksomhed også arbejder i en kendt- jordemoder-ordning i Horsens, så jeg har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der foregår i graviditeten og til fødslen – hvad enten du vælger at føde hjemme eller på hospitalet. Jeg ved, hvad jeg uddanner dig til og kender det miljø, der venter dig i graviditeten og til fødslen.Min intention er at ruste dig og din partner stærkt til fødslen. Det er vildt at opleve, hvor meget en gravid og hendes partner rykker, når de beslutter sig for at tage ansvaret for deres fødsel og arbejder på at få ejerskabet over deres graviditet og fødsel.
Derfor rummer min forberedelse indlæring af teknikker, træning efter lydfiler, der ruster dig både mentalt og kropsligt og giver dig kontrol og effektiv panikhåndtering. Amning, forebygelse af bristninger ved fødslen, føde- og hvilestillinger, hormonlære og visualisering er andre vigtige emner, der indgår i min forberedelse. Partnermodulet fokuserer på at give partneren viden, gode redskaber og samarbejdsmuligheder til fødslen.

Det er aldrig for sent at få en god fødsel, hvis den første fødsel var svær. Derfor rummer min forberedelse også en bearbejdning af tidligere fødsel, så den bliver godt perspektiveret forud for den næste fødsel.

Efter fødslen mødes holdet til efterfødselscafe, hvor rigtig mange vender tilbage og fortæller, at deres partner var vigtigere end jordemoderen. Så har vi gjort det godt.

Dialog er min store passion i arbejdet, og derfor er jeg i gang med et 12 dages kursus i ”den medmenneskelige samtale” og min plan er, at det skal udmønte sig i små samtalesaloner omkring alt det, der rør sig i jer under graviditeten, til fødslen og i livet som mor eller far/medmor.

Du kan læse mere om mig og mit forløb på min egen hjemmeside.
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig i Klinik Underværk.
Se Gittes hjemmeside
Gitte Klinik Underværk